2 kampioenen in KNLTB Najaarscompetitie 2023 !!!

Op de laatste speelronde van de KNLTB Najaarscompetitie 2023 zijn 2 competitie teams kampioen geworden !

Team Kemphanen MIX 1 (vrijdagavond 35+) werd in Tilburg kampioen in de 1e klasse met een 3-1 overwinning op Quirijn 1. Concurrent Genneper Parken 1 uit Eindhoven speelde verrassend gelijk tegen TV Tilburg en met nog 1 wedstrijd in te halen kunnen ze de kampioenen uit Reusel niet meer op de ranglijst voorbij. Volgend jaar promoveert dit team weer naar de KNLTB Hoofdklasse Zuid.

Op de foto de kampioenen van Kemphanen Mix 1 (vrijdagavond 35+) met v.l.n.r. Elles Sanders-Bruininx, Johan van de Borne, Liselore van der Heijden, Dennis Paradiso, Frank Vosters (teamcaptain), Isabel van der Heijden, Lidy van Avendonk en Ben Straatman.

In de vrijdagavond 4e klasse Dames Zuid had ons team Dames Dubbel 1 (vrijdagavond 35+) voldoende aan het behaalde 2-2 gelijkspel, om kampioen te worden tegen de dames van TV de Hellekens uit Hapert. Hierdoor bleef het damesteam TV Zandligt uit het zicht van onze dappere dames.

Op de foto zie je, nadat de kruitdampen zijn opgetrokken, dat teamcaptain Anja van der Velden de champagne laat vloeien. Naast haar op foto links Resi van Hoof en rechts Ingrid Kerkhofs en Monique van der Laak. Het team bestaat verder uit: Annie Bruininx, Lidwien Vosters-Onland en Sjannie Jansen. Een complete teamfoto van Dames 1 volgt spoedig !

Volgende week kunnen nog 2 Kemphanen teams het kampioenschap binnenhalen. Als team MIX 1 (donderdagavond 35+) haar inhaalwedstrijd tegen de nummer 2: VLTC Veldhoven 2 gelijkspeeld, wordt team MIX 2 (donderdagavond 35+) kampioen in de 4e klassse. Heren 1 (vrijdagavond 17+) moet as. woensdag haar inhaalwedstrijd minimaal met 3-1 winnen van Thedia 1 uit Sint Michielsgestel om haar kampioenschap in de hoofdklasse te prolongeren.

Namens het bestuur wensen wij de teams van MIX 1 en Dames Dubbel 1 ‘van harte proficiat’ met de behaalde kampioenschappen!