24e editie Open Mix toernooi succesvol verlopen!

Afgelopen week werd dit gezellige internationale toernooi alweer voor de 24e keer georganiseerd door tennisvereniging LTC de Kemphanen uit Reusel. Maar liefst 52 koppels (waaronder vele Belgische deelnemers), verdeeld over 4 niveaus, bonden van woensdag tot en met zaterdag op een drukbezocht en gezellig sportpark Den Hoek de strijd met elkaar aan om een ticket af te dwingen voor de finaledag op zondag.

Onder overwegend prettige weersomstandigheden werden alle poulewedstrijden afgewerkt. Het enthousiasme van de deelnemers, die werden aangemoedigd door de vele supporters, zorgde voor een gezellige sfeer op en rond de tennisbanen. Toen het kaf van het koren gescheiden was begonnen de poulewinnaars en enkele beste nummers 2 op zondagmorgen aan de halve finales. De strijd om een felbegeerde finaleplek was sportief, maar enorm spannend, hetgeen verschillende mooie drie-setters tot gevolg had. Uiteindelijk werden op zondagmiddag de finalewedstrijden afgewerkt, wederom onder zonnige weersomstandigheden.

Op het hoogste niveau (4/5) gingen Johan van den Borne en Lidy van Avendonk er met de titel vandoor. Zij waren in de finale na drie sets en een tiebreak nipt te sterk voor Dennis Paradiso en Isabel van der Heijden. Na afloop van de finalewedstrijden volgde de prijsuitreiking door voorzitter Henk Schirris. Hij zette de winnaars, maar ook de verliezend finalisten, nog eens even in het zonnetje door ze met mooie woorden, bloemen en een cadeaubon naar huiswaarts te laten keren. Uiteraard werd het toernooi afgesloten met een lekker borreltje.

Mede door de inzet van alle betrokken vrijwilligers en de mooie weersomstandigheden kan LTC de Kemphanen wederom met trots terugzien op een zeer goed verlopen toernooi, waarbij gezelligheid en sportiviteit de boventoon voeren. We zijn blij en trots dat ook deelnemers van buiten Reusel de weg naar ons tennispark goed weten te vinden.  

De uitslagen overige categorieën: 
Categorie 6:        
1e plaats: Wouter Vansteene en Chantal Cnaeps
2e plaats: Roy Michiels en Angelique Michiels

Categorie 7abc:
1e plaats: Kees van Limpt en Chantal Panjoel           

2e plaats: Bart van Bussel en Janne van Bussel

Categorie 7def:
1e plaats: William Verhagen en Judith Hooijen  

2e plaats: Ive Gevers en Cecile Faes

Categorie 8/7:
1e plaats: Wim van Beek en Vicky Wuyts   
      
2e plaats: Corné Pluijms en Nikki Swaanen

LTC de Kemphanen bedankt alle deelnemers, supporters en sponsoren weer van harte voor hun komst, inzet en bijdrage. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn dit toernooi tot een succes te maken. Tot ziens op het 25e Ben Straatman Makelaardij Open Mix toernooi 2024!
Voor de foto-impressie van het 24e Ben Straatman Makelaardij Open Mix toernooi klik je HIER. (klik rechtsboven bij 3 puntjes voor Diavoorstelling)

Toernooi-organisatie Open Mix LTC de Kemphanen