7-jarige Sophie Dirkx 400ste lid van tennis- & padelvereniging

Reusel, 24 juni 2024 – LTC de Kemphanen heeft de bijzondere mijlpaal bereikt van 400 leden. Het bestuur is verheugd om aan te kondigen dat de 7-jarige Sophie Dirkx het 400ste lid is geworden van onze tennis- en padelvereniging.

Met de aanmelding van Sophie, die enthousiast is om met haar tennistraining te beginnen, groeit de club verder en versterkt zij haar positie als een bloeiende sportvereniging in Reusel-de Mierden. “We zijn ontzettend trots op deze mijlpaal,” zegt voorzitter Henk Schirris. “Het toont aan dat onze inspanningen om een toegankelijke en gezellige sportomgeving te creëren, worden gewaardeerd.”

LTC de Kemphanen biedt uitgebreide mogelijkheden voor zowel tennis als padel, en organiseert regelmatig gezellige toernooien en competities voor alle leeftijden en niveaus. Met een toenemend aantal jeugdleden zoals Sophie, zet de vereniging zich actief in voor de promotie van sportieve activiteiten onder jongeren.

Op de foto ontvangt Sophie van voorzitter Henk Schirris een chocolade felicitatie inclusief een tegoedbon voor een heerlijke ijsversnapering bij ijssalon Delisio.

Bestuur LTC de Kemphanen