Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2020

Winnaars clubkampioenschappen 2020 bekend!

Afgelopen weken is er in de verschillende categorieën weer fel gestreden om de eervolle titel van clubkampioen van LTC de Kemphanen. Door de aangescherpte Corona-maatregelen werden de finales helaas gespeeld zonder publiek en zonder dat er bij het paviljoen kon worden nagekletst over de gespeelde partijen. 

Desalniettemin zijn de finales onder mooie weersomstandigheden afgewerkt en verdienen de finalisten een eervolle vermelding.

De finale bij de dames dubbel 7 ging tussen het duo Coby Lavrijsen en Anja van der Velde en het duo Yvonne Huijbregts en Karin van Bommel. Uiteindelijk trokken Anja / Coby met 7-6 6-1 6-4 aan het langste eind.

Bij de mix dubbel 7 stond Yvonne wederom in de finale, deze keer met haar partner Dennis Huijbregts. Tegen Ton van Gompel en Annie Bruininx Yvonne / Dennis werden zij met 6-2 6-0 winnaar.

In de mix dubbel 6 namen Ton Kokx en Carla Huijbregts het op tegen Johan van de Borne en Elles Bruininx. Johan en Elles pakten de titel door met 6-3 6-2 te winnen van Carla en Ton.

Bij de heren dubbel 6 pakte Johan van de Borne wederom de titel. Samen met Joost Fiers won hij de finale van Frank Vosters en Rik Hermans (die wat last van de nieuwe Tretorn-ballen leken te hebben) met 6-1, 6-3.

Bij de Dames 6 werden Conny Lavrijsen en Cloë Bollen de nummer 1 ten gunste van Sjannie Jansen en Ine van Veldhoven. De finalewedstrijd bij Heren 7 is helaas door gezondsheidsklachten niet gespeeld. Ton van Gompel en Louis Warnier werden uiteindelijk door een gunstige uitslag in de halve finale tot winnaars bekroond.

De finalisten zullen – voor zover nog niet is gebeurd – allemaal nog een prijsje in de bus ontvangen.

Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer onder verbeterde omstandigheden, zodat we er echt een mooie finaledag van kunnen maken die de clubkampioenschappen verdient.

De TC.