Clubkampioenschappen

Zondag 14 oktober was het eindelijk zover: de finales van de clubkampioenschappen van LTC de Kemphanen. Wie kroont zich clubkampioen 2018 en ziet zich vereeuwigd op de glazen wand met (oud)winnaars?

De omstandigheden waren uitzonderlijk voor een oktoberdag, een strak blauwe hemel en een graad of 25. Niets te klagen dus, ook niet voor de supporters. Wegens blessures en afzeggingen konden op de finaledag helaas maar vier finales worden afgewerkt, verdeeld over de categorieën dames dubbel 6, heren dubbel 6, heren dubbel 7 en heren enkel 7.
Het geringe aantal finales kon de pret niet drukken. Met groot fanatisme werd gestreden om een plek op “the wall of fame van LTC de Kemphanen”. Het leverde weer spannende partijen op, waarbij de supporters – lekker in het zonnetje – op het puntje van hun stoel zaten.

Bij de dames dubbel 6 lukte het de jonge garde niet om de gevestigde orde van de troon te stoten, Jean en Simone wonnen van Lieke en Lieke.
Bij de heren dubbel 6 wonnen Joost en Roy in twee zwaarbevochten sets van Ton en Rik en bij de heren enkel 7 was Hans net een maatje te groot voor Kees. De spannendste partij was de heren dubbel 7. Na een drie setter in de halve finales trokken Ton en Louis in de finales wederom in drie sets aan het langste eind, dit ging ten koste van de sterk spelende Mark en Wil.

Ondanks een beperkt aantal finales kan worden teruggekeken op een mooi toernooi en een mooie finaledag, welke onder het genot van een drankje werd afgesloten op het zonovergoten terras.
We hopen dat we bij de volgende editie van de clubkampioenschappen op iets meer aanmeldingen kunnen rekenen, want voor eeuwig de boeken ingaan als clubkampioen van LTC de Kemphanen, wie wil dat nou niet?!

Uitslagen finaledag zondag 14 oktober:
Dames dubbel 6
Jean Swaanen & Simone de Leeuw – Lieke van Gompel & Lieke Huijbregts
Uitslag: 6-3 / 6-1

Heren dubbel 6
Joost Fiers & Roy Michiels – Ton Kox & Rik Hermans
Uitslag: 6-4 / 7-6

Heren enkel 7
Hans van Limpt – Kees van der Heijden
Uitslag 6-3 / 6-2

Heren dubbel 7
Ton van Gompel & Louis Warnier – Wil Heesters & Mark Sanders
Uitslag 7-5 / 3-6 / 6-3

Dames dubbel 7
Winnaars: Coby Lavrijsen & Monique van de Laak

Eerder gespeelde finale:
Dames dubbel 8
José Lavrijsen & Karin van Bommel – Anne van Gompel & Iris van der Heijden
Winnaars: José en Karin

Klik hier voor de fotoreportage van de clubkampioenschappen 2018 toernooi.
Klik vervolgens bij Google foto’s op meer opties en vervolgens klik je op Diavoorstelling.

De TC