Defect toegangssysteem paviljoen ‘de Hut’

Defect toegangssysteem paviljoen ‘de Hut’

Het pasjessysteem voor de toegang tot de kleedlokalen is defect. Vanwege de technische ouderdom is het apparaat helaas niet meer te herstellen. We hebben in een geheel nieuw systeem in bestelling, maar het gaat enige tijd duren voordat dit operationeel kan zijn. Enerzijds vanwege de kerstvakantie en anderzijds omdat door onze ledenadministratie voor elk lid een nieuw pasje moet worden aangemaakt. Daarna moeten de pasjes ook nog coronaproof aan de leden worden aangeboden.  

Vanwege Corona zijn onze toiletten en douchevoorzieningen in ieder geval tot 19 januari gesloten. Blijft dus alleen de toegang tot het afhangbord een probleem. Ook dat zal derhalve geruime tijd niet kunnen worden gebruikt. Gelukkig hebben we al enige tijd de mogelijkheid om via de app van de KNLTB een baan te kunnen reserveren. De komende weken zal dat de enige manier zijn om af te hangen. Degene die via de app afgehangen hebben, genieten dus voorrang op degene die geen gebruik van de app willen of kunnen maken. Een andere oplossing is op dit moment helaas niet mogelijk.

De toegangsdeur is dus gewoon open te maken zonder pas, zodat de baanbevestiging gedaan kan worden en de baanverlichting aan- en uit gezet kan worden.

Download de KNLTB Clubapp

Om een baan te reserveren heb je nu de KNLTB Clubapp voor je smartphone nodig, want je kunt dus nu niet bij het digitale afhangbord in het paviljoen. 

Gebruik voor de inlogprocedure daarbij het emailadres wat bij de KNLTB en onze ledenadministratie bekend is.

De app van de KNLTB kunt u downloaden via onderstaande link: https://www.tennis.nl/nieuws/2020/10/de-knltb-clubapp-is-vernieuwd/

Alvast bedankt voor jullie medewerking. Het bestuur wenst een ieder een heel goed uiteinde en vooral een gezond 2021.