Eerste editie Mystery toernooi smaakt naar meer!

Eindelijk was het dan zover, na al die tijd weer lekker tennissen in toernooiverband! Hoewel de organisatie vanwege de onzekere COVID-tijden dit jaar had gekozen voor een alternatief voor het ‘Ben Straatman Makelaardij’ Open Mix toernooi, hebben we weer lekker op de tennisbanen kunnen staan.

Onder een heerlijk zonnetje ging afgelopen donderdag voor de eerste keer het Mystery toernooi van start. Een toernooi enkel voor de leden, waarbij je als individu aan moest melden en waarbij de toernooi-organisatie vervolgens koppeltjes maakte. Zo kon het zijn dat je een keer met en tegen mensen speelde die je anders niet zo vaak tegenkomt. Het zorgde voor een gezellige sfeer met veel leuke wedstrijden.

Verdeeld over drie dagen speelden de deelnemers allemaal twee wedstrijden. In veel partijen lag winst en verlies dicht bij elkaar. Uiteindelijk waren er een aantal teams die hun beide wedstrijden in twee sets wisten te winnen. Het gamesaldo bepaalde uiteindelijk wie er met de prijzen vandoor gingen. Met +17 eindigden Karin van Bommel en Frank Lavrijsen op de tweede plaats. Net iets beter waren nog Hans van Limpt en Barry van Limpt, die met +19 op de eerste plek eindigden.

Het toernooi werd afgesloten met een barbeque en een demonstratiewedstrijd van enkele lokale tennishelden. Onder het genot van al dat lekkers van de barbeque lieten zij ons zien hoeveel beter het het nog kan!

Terugkijkend op het toernooi kunnen we concluderen dat het Mystery toernooi een zeer geslaagde formule bleek, die zeker voor herhaling vatbaar is. Alle deelnemers en vrijwilligers zeer bedankt en wellicht tot volgend jaar!

Voor een foto-impressie van het Mystery toernooi klik je HIER.

TC