Extra TOS avonden ingepland speciaal voor nieuwe leden en beginners

Door het grote aantal nieuwe leden, voor zowel Padel als Tennis binnen onze vereniging, is er besloten om een 3-tal TOS-avonden in te plannen, om deze groep kennis te laten maken met andere leden (nieuwe leden en leden die reeds langer lid zijn) binnen onze vereniging.
De TOS-avonden zijn voor Padel spelers en Tennis spelers binnen onze vereniging. Deze wedstrijden zijn vriendschappelijk zonder wedstrijd-element.
Per avond zullen er 3 rondes met wedstrijden gespeeld worden. De tijdtippen zijn 19.00, 19.45 en 20.30
Voor Padel zijn er 2 banen gereserveerd, zodat er 8 spelers per ronde op de baan kunnen en 3 Tennisbanen, zodat hier 12 spelers tegelijkertijd de baan op kunnen.
Voor de tosavonden hoeft men zich niet in te schrijven of aan te melden, maar men is vrij om te komen indien men mee wil spelen. Het is geheel vrijblijvend welke rondes men wil mee spelen.
De teams worden ingedeeld door het schudden van de ledenpasjes, waardoor er leuke maar ook verassende wedstrijden ontstaan. (Dus vergeet je ledenpasje niet)
Met name voor de beginners, is dit een ideale manier om het tennisspel beter te leren kennen, doordat je iedere wedstrijd weer speelt met andere leden. Hierdoor krijg je nog meer plezier in het dubbelspel !

De TOS-avonden zijn gepland op:
Woensdag 15-11
Woensdag 13-12
Dinsdag 19-12

De TC