Kemphanen familiegevoel tijdens Nieuwjaars TOS toernooi 2024

Afgelopen zondag 28 januari 2024 werd, nadat op zondag 14 januari de banen door sneeuwval onbespeelbaar waren, het Nieuwjaars TOS toernooi gespeeld. Deze zondag waren zowel de padel- en tennisbanen voorzien van een lichte ‘rijp’, echter de banen waren prima bespeelbaar. Mede door de schitterende morgenzon werd er door de ruim 27 deelnemers volop genoten van de padel- en tenniswedstrijden.

Ruim 4 rondes werden vanaf 10:00 uur afgewerkt, waarbij je de vrijheid had om even pauze te nemen of moest nemen indien je alleen padel wilde spelen. Doordat we slechts 2 padelbanen bezitten, kunnen we slechts 8 spelers tegelijkertijd laten spelen. Voor tennis is er voldoende capaciteit, dus een aantal spelers ruilde al snel hun padelracket in voor het tennisracket.

Na de 2de ronde, nam voorzitter Henk Schirris de aanwezige leden mee in het succesvolle afgelopen jaar en keek hij vooruit naar 2024, waarbij onze vereniging sterk groeiende is en dat de ‘reuring’ en ‘sportiviteit’ volop aanwezig is bij de gezelligste racketclub van de Kempen. Dit blijkt oa. uit dat de groeiende deelname aan de (KNLTB) competities en toernooien voor zowel padel- & tennis. Maar ook in ons gezellige paviljoen ‘de Hut’ worden de vrije stoelen na de wedstrijden schaarser en schaarser…..

De paviljoencommissie zorgde tijdens dit Nieuwjaars TOS toernooi oa. voor de frisse champagne en heerlijke tomatensoep. Er werden daarna nog 2 rondes gespeeld en het was mooi om te zien, dat een aantal nieuwe leden erg genoten van de Kemphanen familie, waar ze nu sindskort deel van uit maken.

Kortom, het 1e toernooi van 2024 zit er op en was weer prima gezamenlijk georganiseerd door de TC & PC. Voor de foto-impressie van het Nieuwjaars TOS toernooi, klik je HIER.

De TC & PC.