Gezellige tennis uitwisseling met TC de Lusthoven

Afgelopen weekend, (28 oktober 2022) was het weer zover: de uitwisseling met TC de Lusthoven uit Arendonk. Na jaren van afwezigheid stond het dit jaar eindelijk weer op de agenda.

21 ‘Belge’ en 19 ‘Ollanders’ gingen met elkaar de sportieve strijd aan voor het regionale ‘Davis Cup’ treffen tussen LTC de Kemphanen en TC de Lusthoven. Een ‘fijne wedstrijd’ of ‘sportieve match’ zoals onze buren het noemden wensten we elkaar toe, waarna de ballen over het veld vlogen. Alle trucs en moves werden uit de kast gehaald om toch maar de wedstrijd binnen te slepen.

De deelnemers uit Arendonk had zelfs hun eigen fans meegebracht. Maar uiteindelijk na 3 wedstrijden bleef daar 1 beste Lusthovenaar(Jan Sanders) en 1 beste Kemphaan (Frank Lavrijsen) over. Gefeliciteerd!!!

In totaal hadden wij maar nipt van de Belgen gewonnen met 25 punten tegenover 24 punten. Mooi toch? Alles was weer tot in de puntjes geregeld, zowel de wedstrijden als de lekkere hapjes en drankjes bij de afterparty. Gezellig was het zeker tot in de late uurtjes. Al met al weer een geslaagd sportief toernooi. Mercikes iedereen en volgend jaar op naar Arendonk.

Voor een foto impressie van het gezellige tennistreffen met TV de Lusthoven, klik je HIER. (klik voor diavoorstelling op de 3 puntjes rechtsboven in het menu en kies vervolgens voor DIAVOOSTELLING)