*** GrensArchitecten is onze nieuwe tennisbaan sponsor !!! ***

Met trots presenteert LTC de Kemphanen, GrensArchitecten uit Reusel / Bergeijk als haar nieuwe tennisbaan sponsor. GrensArchitecten biedt innovatieve ontwerpen, tijdloos vakmanschap, en grenzeloze creativiteit vormen haar signatuur in architectuur.

GrensArchitecten is het resultaat van de succesvolle samensmelting van twee vooraanstaande architectenbureaus, gelegen aan de grens. Haar naam weerspiegelt niet alleen de fysieke ligging van beide bureaus, maar staat ook symbool voor haar ambitie om grenzen te verleggen in innovatie en ontwerp. Zo streven zij ernaar om unieke en eigentijdse architectonische oplossingen te bieden. GrensArchitecten verenigt vakmanschap met vooruitstrevende ideeën, waardoor ze de grenzen van de verbeelding doorbreken en uitdagende projecten realiseren die zowel functioneel als esthetisch grensverleggend zijn.

Ieder project is voor hen uniek en heeft daarmee een eigen identiteit; modern, warm, duurzaam of minimalistisch. Ze maken gebruiksvriendelijke, comfortabele en luxe woningen met een optimale indeling wat het beste aansluit bij uw wensen. Ze hebben oog voor detail en werken dit met zorgvuldigheid uit.

Klik HIER waar onder andere eerder gerealiseerde projecten van GrensArchitecten terug te vinden zijn.

Ook sponsor worden bij LTC de Kemphanen, de gezelligste tennis & padelclub van de Kempen? Bel of app de sponsorcommissie via 0653406039.

De sponsorcommissie