Heerlijke bierproefavond tijdens High Beer toernooi

De avond voor koningsdag, 26 april 2023, stond het mannen toernooi van onze vereniging op het programma: High Beer. Maar liefst 28 ‘echte mannen’ gingen met elkaar de strijd aan voor de ‘High Beer Champion’ titel.

Tijdens dit toernooi had Bierista en tevens collega lid van van de paviljoencommissie, Resi van Hoof, een heerlijke bier proeverij verzorgd. Speciaal bieren met de namen als Blonde Stoot, Crius, Bruismelk (heerlijke IPA !), De Archivist, Cuvee des Trolls, Tripel Le Fort, Schuppenboer Maxima Calvados BA kwamen o.a. deze avond voorbij. De mannen van LTC de Kemphanen lieten het speciale gerstenat prima smaken aangevuld met de lekkere bites van de paviljoencommissie.

Na 3 wedstrijden ‘heren dubbel’ werd de balans opgemaakt en was uiteindelijk ”tennis-veteraan’ Ton Kox, die overtuigd winnaar werd van deze editie. Hieronder tref je zijn mooi winnaars-verhaal aan. Het werd een zeer mooie avond, waarbij er later op de avond nog flink gezongen werd….. Bekijk de foto-impressie via de link hieronder…. !

De TC en Paviljoen commissie kijken terug op weer een geslaagde avond !

Hallo tennisvrienden,

Als winnaar van het High beer toernooi hierbij een kort verslag van deze avond: Om 19.00h zijn we op deze frisse voorjaarsavond met 28 deelnemers gestart aan het High beer toernooi. Na een ruime overwinning met Joost tegen rivaal Frank en Harold zat de winning mood er bij mij al direct in. Ook de 2e partij met Remco tegen Rik en Barry en daarna de 3e partij met Jan tegen Huub en Gust werden winnend afgesloten.

De tussentijds door Resi georganiseerde bierproef pauze bracht geen ommekeer, ook mijn 4e partij met Dennis tegen Ton en Guus werd ruim gewonnen. Dit bleek voldoende te zijn om later als winnaar te worden uitgeroepen. Natuurlijk heb ik het niet alleen gedaan. Ik dank daarom dan ook mijn maten voor het spelen, en onze tegenstanders voor de punten.

Ook dank aan de organisatie,TC-Rik en PC-Resi en de bardienst voor deze mooie sportieve avond. De biertjes werden naarmate het later werd en het alcohol percentage steeg vaker geproefd, en dat kwam de gezelligheid ten goede.

We kunnen allemaal terugkijken op een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.

Ton Kox

Klik HIER voor de foto-impressie van het High Beer toernooi 2023.

De TC en Paviljoen commissie