High Beer toernooi valt in de smaak

Afgelopen Koningsnacht stond bij LTC de Kemphanen het high beer toernooi op het programma. Dat de meeste deelnemers de dag erna een vrije dag hadden kwam goed uit!

De opkomst was goed te noemen. Maar liefst 22 heren op gingen op dinsdag 26 april over ieder drie wedstrijden, met elkaar de strijd aan om de felbegeerde titel ‘High Beer King’. Uiteindelijk waren er drie heren die alle drie hun wedstrijden hadden gewonnen, te weten Barry van Limpt, Erik Timmermans en Dirk Jansen. Met veruit het beste game-saldo werd Dirk de terechte winnaar. Hij kreeg een bierpakketje uitgereikt, met daarin de biertjes die we na afloop van het toernooi zouden gaan proeven.

En dat proeven was een succes te noemen! Vier heerlijke Belgische biertjes per persoon stonden klaar voor de 22 dorstige heren. In volgorde van promillage werden de bieren geserveerd door de heren van de bardienst, vergezeld door de nodige schaaltjes bruin fruit. Leuk om te zien was dat een aantal nieuwe(re) leden meedeed en ook gezellig bleef hangen. Met wat muziek op de achtergrond zat de stemming er lekker in.

Extra dank ging tijdens deze avond uit naar de barkeepers: Hans Jansen en Björn Sterrenburg. Zij zorgden ervoor dat de dorstige herenleden, zowel qua bier als hapjes niets te kort kwamen. Mede dankzij hen werd het er nog erg lang gezellig in paviljoen ‘de Hut’….

Al met al dus een zeer geslaagd toernooi met een mooie opkomst. We hopen jullie volgend weer terug te zien! 

Voor de mooie foto-impressie van het High Beer toernooi, klik je HIER. (Google Fotos opent zich in nieuw venster, klik bij 3 puntjes rechtsboven op ‘Diavoorstelling’.

De TC