Impressie van Nieuwjaars TOS toernooi 2023

Om het nieuwe tennisjaar in te luiden, was er voor het tweede jaar, het Nieuwjaars TOS toernooi georganiseerd door de TC.

Het aantal deelnemers was boven verwachting en het beloofde dan ook een sportief  toernooi te worden. Om 10.00 werd gestart met de eerste ronde nadat de tennispasjes goed geschud waren. Blijkbaar had diegene die de pasjes geschud een magische hand, want er stonden of 2 dames met 2 heren op de baan of 4 heren.

Ondanks de vele regen op zaterdag was het op zondag droog, maar er stond wel een stevig windje, waar iedereen in min of meerdere mate last van had, maar dat mocht de inzet en gedrevenheid van de spelers niet deren. Nadat ook de tweede ronde gespeeld was, werd er een korte pauze ingelast zodat iedereen kon genieten van een glaasje champagne, warme chocolademelk, al dan niet met slagroom, een heerlijk warm worstenbroodje. Hiervoor dank aan de paviljoencommissie….!

Tijdens de korte pauze, maakte onze voorzitter; Henk Schirris, dankbaar gebruik om een woordje tot de aanwezigen te richten. Hij dankte iedereen voor de inzet van het afgelopen jaar, zowel de vrijwilligers als ook de leden,  die het afgelopen jaar weer tot een succes hebben gemaakt. Ook wenste hij iedereen een goed, gezond en sportief  2023.

Hierna werd gestart voor een derde en laatste ronde. En nadat iedereen getennist had, werd er nog gezellig nagepraat in ons tennispaviljoen ‘de hut’.

Iedereen bedankt die dit toernooi weer tot een succes heeft gemaakt en hopelijk zal het jaarlijks  terugkeren op de agenda. Voor de foto-impressie van het Nieuwjaars TOS toernooi, klik je HIER.

Tennisgroeten van de TC