Kemphanen dames borrelen er op los op tijdens High Wine toernooi

Op woensdag 17 april jl. vond het langverwachte jaarlijkse High Wine Toernooi weer plaats, speciaal voor de tennis & padel ‘diva’s’ van onze club.

Hoewel de opkomst deze keer bescheiden was, mocht dat de pret niet drukken. De aanwezige dames hadden zin in de wedstrijden en vooral in de “afterparty”. De wedstrijden waren spannend en verliepen vriendschappelijk, maar wel zeer competitief. Leuk was dat we ook een aantal nieuwe dames mochten verwelkomen. Zo maakten ze bij de gezelligste racketclub van de Kempen dit toernooi op een andere manier mee en maakten ze kennis met de andere leden. 

Uiteindelijk stak één deelnemer boven iedereen uit door haar beide wedstrijden te winnen, en dat was niemand minder dan Annie Bruininx. Met haar tennis- en padelskils en haar gevaarlijke dropshots werd ze de winnaar van het toernooi. Als beloning ontving ze een heerlijke fles wijn, waarmee ze haar prestatie thuis nog eens kon na-vieren.

Het High Wine Toernooi was niet alleen een gelegenheid om te sporten, maar ook om na te genieten met een goed glas wijn en smakelijke hapjes en fijne gesprekken. Het was weer een geslaagd toernooi mede door de inzet van de Paviljoen- en Technische commissie, maar bovenal door de inzet van de deelnemers.

Voor de leuke foto-impressie klik je HIER.

De TC & PC