Kemphanen Mix 1 kampioen en promoveert naar hoofdklasse!

Vrijdagavond 14 juni 19 uur….. Laatste competitie dag en in theorie, was er nog een kampioenschap mogelijk. Maar dan moest àlles meezitten. Kemphanen MIX 1 speelde namelijk tegen de ongeslagen koploper (Metzpoint uit Veldhoven) met een achterstand van 3 punten. Dus alleen een 4-0 overwinning moest er gerealiseerd worden én dan mocht Valkenswaard, waar Kemphanen MIX 1samen mee op de 2e plaats stond, niet met 4-0 winnen. Teveel factoren dus om op voorhand hen zelf rijk te rekenen.

Na de dames- en herendubbel stond het 2-0 voor de Kemphanen. Op koers dus…..! De 1e mix dubbel werd makkelijk gewonnen, 3-0. Het zal toch zeker niet?

Het kwam aan op de allerlaatste partij van de competitie. En spannend dat het was, ook naast het veld was de spanning voelbaar. Een geweldige partij, hoog niveau van twee aan elkaar gewaagde teams. De winnaar van deze pot zou zomaar kampioen kunnen worden. Het balletje viel in twee tiebreaks! (7-6) de goede kant op. 4-0, en nu? Wachten op de uitslag in Valkenswaard. Die kwam uiteindelijk heel laat binnen, 3-1. Reusel KAMPIOEN🏆. Hierdoor promoveert Kemphanen MIX 1 (35+ vrijdagavond) naar de hoofdklasse!

Het was nog lang gezellig in “De Hut”. Op naar de volgende competitie, deze was onvergetelijk!