3 x kampioen bij KNLTB voorjaar 2022

Maar lieftst 3 teams zijn binnen onze vereniging onlangs kampioen geworden bij de KNLTB voorjaarscompetitie 2022.

Kemphanen Heren 1 sleepte vrijdagavond thuis in Reusel het kampioenschap in de 1e klasse 17+ Dubbel binnen door overtuigend met 4-0 van Bergenshuizen uit Vught te winnen. Hierdoor werd de nr 2 op de ranglijst; Achter de Bogen 1 uit Drunen, met 2 punten in de laatste competitiewedstrijd netjes op achterstand gezet en konden de spelers van Heren 1 de champagnefles ontkurken……

Kemphanen Heren 1 (vrijdagavond 17+ – 1e klasse – niet gehele team op de foto)

Kemphanen Mix 2 speelde vorige week 2-2 gelijk uit tegen Volley 3 en dit was ruimschoots voldoende om de nr 2; Steensel en nr 3; Volley 3, op de ranglijst in de 3e klasse 35+ achter te laten.

Kemphanen Mix 3 deed ook wat er van hen werd verwacht…. Ze wonnen thuis met gemak met 4-0 van De Korrel 3 uit Veldhoven, die zelf het kampioenschap ook nog in eigen hand hadden. Met totaal 17 winstpunten in de 3e klasse 35+ en 3 punten verschil op De Korrel 3 werd het kampioenschap door MIX 3 overtuigend binnengehaald.

Namens het bestuur gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!

KNLTB competities

Beste tennisliefhebbers,

Opgave voor de voor de voorjaarscompetitie 2020 van de KNLTB is weer mogelijk.

De competitiecommissie nodigt alle leden uit om zich op te geven voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2020. De voorjaarscompetitie 2020 wordt gehouden van 4 april tot en met 4 juni 2020. Naast de huidige teams kunnen zich ook nieuwe teams aanmelden bij de verenigingscompetitieleiding. (Team moet minimaal bestaan uit 4 personen). Opgeven voor 4 januari 2020 via info@dekemphanen.nl.
Voor details speeldata klik op de volgende link: Speeldata voorjaarscompetitie 2020 

Voor meer informatie voor de KNLTB competitie voor senioren kun je contact opnemen met de verenigingscompetitieleiding.

 

Kees van der Heijden / Frank Vosters

info@dekemphanen.nl