*** MEN’S ONLY – opgave High Beer Toernooi ***

Klaar om te serveren, smashen en proeven? Het is tijd om je racket vast te houden en je biermok op te tillen, want ons Heren High-Beer toernooi staat op het punt te beginnen! Schrijf je nu in voor een avond vol tennis of padel plezier en heerlijke bieren op:

Datum:  woensdag 8 mei
Categoriëen: tennis & padel – alle categoriëen
Voor wie: alleen heren leden, ideaal om nieuwe leden te ontmoeten op de tennis èn padelbaan
Tijd: van 18.45 tot 22:00 uur
Aanmelden: vòòr 3 mei

Dompel jezelf onder in een unieke ervaring waar rackets en bier samenkomen voor een onvergetelijk evenement. Of je nu een ervaren tennisser of padeller bent die graag de bal raakt, of een beginner die net begint, dit toernooi is voor iedereen die van tennis, padel en bier houdt!

Na de spannende wedstrijden nodigen we je uit om te genieten van onze High Beer proeverij-ervaring. Ontdek een assortiment heerlijke ambachtelijke bieren, zorgvuldig geselecteerd om te passen bij een scala aan lekkere hapjes en snacks verzorgd door onze paviljoen kanjers.
Maar dat is nog niet alles! Verwacht een feestelijke sfeer, goede muziek en gezelligheid terwijl we samen genieten van de wedstrijden en de smaakvolle bieren. Het belooft een geweldige avond te worden vol sportiviteit en plezier!
Voor de beste speler hebben we nog een verrassing in petto!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het High Beer tennis & padel toernooi en maak er samen met ons een bruisend evenement van! Dus heren van LTC de Kemphanen, schrijf je vandaag nog in! Klik HIER  voor inschrijven.
Proost !

De TC & Paviljoencomissie