Mystery toernooi weer gezellig verlopen….

Van woensdag 22 juni tot vrijdag 24 juni vond voor de 2de keer het Mystery toernooi plaats. Het dubbeltoernooi van LTC de Kemphanen waar je van te voren niet weet wie je tennispartner is.

Onder mooie weersomstandigheden werden weer mooie tennispartijen gespeeld. Uiteindelijk werden Ingrid Kerkhofs en Andy Lavrijsen de winnaars van de 2022 editie.

Tijdens de afsluiting op vrijdagavond stond voorzitter; Henk Schirris, extra stil bij de strak geregelde organisatie door de TC. Tevens werd de paviljoencommissie gecomplimenteerd met het succesvol inplannen van het bardienstrooster onder de leden. Dit is helaas bij andere tennisverenigingen vaak een enorme uitdaging, waardoor tennispaviljoens gewoon gesloten blijven door gebrek aan vrijwilligers. Wij als leden, kunnen dus na het tennissen gezellig op het terras ons drankje blijven drinken…..!

Tot slot werd KNLTB heren 1 – 17+, Team 2 en 3 Mix 35+ door competitieleider Frank Vosters in het zonnetje gezet wegens hun behaalde KNLTB kampioenschap!

Hieronder tref je een kort verslag van de ‘Mystery’ winnaars en de foto-impressie van het toernooi aan:

Tot onze eerste wedstrijd op donderdag was alles een mysterie. Voor Andy dat hij mee zou doen en voor mij met wie ik zou tennissen. Twee avonden flink gestreden, beide wedstrijden gewonnen in 2 sets en vrijdag bleken we toernooiwinnaars te zijn. Kortom: leuke wedstrijden en vooral gezellige nabeschouwingen op het terras tot in de late uurtjes met lekkere hapjes en drankjes!

Andy en Ingrid

Voor het bekijken van de foto-impressie, klik HIER en kies bij opties voor diavoorstelling.

Tennisgroeten van de TC.