Nieuwe tennistrainer LTC de Kemphanen

Hallo leden van LTC de Kemphanen,

Mijn naam is  Max van Dun, ik ben 31 jaar oud en woon in Lage Mierde, samen met mijn vriendin Reka.

Ik ben geboren in Zwijndrecht, waar ik net voor mijn 4de verjaardag begonnen ben met tennisles. Omdat ik dit zo leuk vond, stond ik al snel 3 á 4 keer per week op de tennisbaan, en speelde competitie en toernooien. In 2013 heb ik de KNLTB tennislerarenopleiding afgerond en sindsdien verzorg ik met veel plezier tennislessen. De laatste 8 jaar heb ik lesgegeven op veel clubs in Nederland en ook in het buitenland.

Mijn passie is om  de recreatieve en prestatieve speler met plezier het tennisspel bij te brengen en op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied vooruitgang te boeken. Samen met de club gaan we er voor zorgen dat LTC de Kemphanen op een professionele, maar zeker ook gezellige manier aan de toekomst bouwt. Meer lesweken per jaar, diverse tennistechnieken, leuke activiteiten voor jong en oud, en we hopen met dit enthousiasme ook nieuwe leden aan te trekken.

Ik heb er zin in !!!!

Vanaf 12 maart starten wij met 3 weken competitie training op zaterdagochtend, meer informatie over deze speciale trainingen kunnen jullie vinden op deze website bij tennisles en in de nieuwsflits.

Vanaf 9 mei begint de zomertraining. De trainingen worden gegeven op maandagen en vrijdagen. Indien jullie vragen hebben over de lessen of mogelijkheden stuur dan een mail naar infomaxtennis@gmail.com

Tennisgroeten van Max van Dun