Open mix toernooi 2019

22e open Mix toernooi bij LTC de Kemphanen wederom zeer geslaagd!

Dit jaar werd al weer voor de 22e keer het ‘Ben Straatman Makelaardij Open Mix toernooi’ georganiseerd door tennisvereniging LTC de Kemphanen uit Reusel. Maar liefst 72 teams, verdeeld over 4 niveaus, bonden van woensdag tot zaterdag op een drukbezocht sportpark Den Hoek de strijd met elkaar aan om een ticket af te dwingen voor de finaledag op zondag.

Na een natte “bliksemstart” op woensdagavond werden verder onder goede weersomstandigheden de poulewedstrijden afgewerkt. Het enthousiasme van de deelnemers, die werden aangemoedigd door de vele supporters, zorgde voor een gezellige sfeer op en rond de tennisbanen.
Toen het kaf van het koren gescheiden was begonnen de poulewinnaars en enkele beste nummers 2 op zondagmorgen aan de halve finales. De strijd om een felbegeerde finaleplek was sportief, maar enorm, hetgeen verschillende mooie drie-setters tot gevolg had. Uiteindelijk werden op zondagmiddag de finalewedstrijden afgewerkt, wederom onder zonnige weersomstandigheden. Op het hoogste niveau (4/5) gingen Lieke Huijbregts en Ralf Lavrijsen er met de titel vandoor. Zij waren in de finale te sterk voor Rick Vermeulen en Anouk Craninckx.

Na afloop van de finalewedstrijden volgde de prijsuitreiking door de voorzitter LTC de Kemphanen, Rob van Beek. Hij zette de winnaars, maar ook de verliezend finalisten, nog eens even in het zonnetje door ze met een mooie woorden en een cadeaubon naar huiswaarts te laten keren. Uiteraard werd het toernooi afsloten met een lekker borreltje. Mede door de inzet van alle betrokken vrijwilligers en de mooie weersomstandigheden kan LTC de Kemphanen wederom met trots terugzien op een zeer goed verlopen toernooi, waarbij gezelligheid en sportiviteit de boventoon voerden.

Uitslagen finalewedstrijden 22e Ben Straatman Open Mix toernooi 2019

Categorie 7/8 groep A-B-C
Ad van Korven / Cloé Bollen 6-4 6-2
Sten Otter / Willeke Wissink

Categorie 7 groep A-B-C-D
Maikel & Wille-Marie Kox 7-6 6-1
Helmut van Puijenbroek / Yvonne Bogaarts

Categorie 7 groep E-F-G
Wesley van Leeuwen / Hanneke van de Ven 6-2 6-2
Kees van Limpt / Wies van Limpt

Categorie 6 groep A-B-C
Glenn de Proost / Chantal Cnaeps 7-6 6-2
Thijs Daniëls / Ilona Post

Categorie 6 groep D-E-F
Jan Daniëls / Githa Buytels 6-4 6-0
Geert & Samantha Sanders

Categorie 4/5 groep A-B-C
Ralph Lavrijsen / Lieke Huybregts 7-5 6-3
Rick Vermeulen / Anouck Cranincx

LTC de Kemphanen bedankt alle deelnemers, supporters en sponsoren weer van harte voor hun komst, inzet en bijdrage. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn dit toernooi tot een succes te maken.

Tot ziens op het 23e Ben Straatman Makelaardij Open Mix toernooi 2020!

Toernooi-organisatie Open Mix LTC de Kemphanen

Klik hier voor de fotoreportage van het 22e Ben Straatman Makelaardij Open Mix 2019 toernooi.
Klik vervolgens bij Google foto’s op meer opties en vervolgens klik je op Diavoorstelling.