Opgave KNLTB Competitie 2020

Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze competitie begint afhankelijk van de wedstrijddag vanaf 7 september tot en met 25 oktober 2020.

Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Met de verplaatsing van de competitie naar het najaar hopen we recht te kunnen doen aan de voor tennissers bekende en geliefde competitiesfeer zoals we die kennen van de Voorjaarscompetitie. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk spelers zich inschrijven voor de KNLTB Competitie. Iedereen kan mee doen, want er is altijd een competitie voor jou! Doe je ook mee?

Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden!

Voor meer informatie en speeldata klik op onderstaande link:

https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/knltb-competitie-2020/

Wil je met je team inschrijven voor de KNLTB competitie 2020 stuur dan een mail met je teamgegevens + competitie categorie + speeldag via emailadres: competitie@dekemphanen.nl

Let op: de inschrijving moet vòòr 3 juli binnen zijn!

Verenigingscompetitieleiders LTC de Kemphanen:

Kees van der Heijden & Frank Vosters