Overige toernooien

Nieuwjaars TOS toernooi 2022

Eerste tos-nieuwjaarstoernooi smaakt naar meer!

Het was nog even spannend of het door kon gaan, maar door de inzet van het bestuur, de TC, de Paviljoencommissie en onze nieuwe voorzitter Henk Schirris heeft het eerst Nieuwjaars TOS toernooi Coronaproof plaats kunnen vinden. Het was voor het eerst in lange tijd dat weer eens buiten getennist kon worden en dat was te merken…
Het openingswoord was van onze nieuwe voorzitter Henk. Hij gaf aan veel zin te hebben het voorzitterschap. Samen met de commissies wil hij gaan werken aan het echte dorpse verenigingsgevoel en plannen gaan uitbouwen voor de jeugd, de faciliteiten in en om het complex en – niet te vergeten – de padelbanen, dit alles om de mooie vereniging levendig te houden.

Na het openingswoord van Henk zijn een 20-tal deelnemers direct de baan op gegaan. Lekker fanatiek werden 5 dubbels afgewerkt. Het was een TOS-toernooi, dus de teams waren willekeurig samengesteld. Toch ging het mooi tegen elkaar op met een aantal spannende uitslagen als gevolg.
Helaas mocht het clubhuis ‘De Hut’ nog niet open omdat de maatregelen dit nog niet toelieten, maar toch was er op het verwarmde terras tussen de speelrondes, koffie met cake, warme chocolademelk en heerlijke Glühwijn.

Na de eerste speelronde van een uur werd direct de tweede ronde afgewerkt en ook daar werden zeer spannende heren- en MIX wedstrijden afgewerkt.
Na de tweede ronde zat het eerste Nieuwjaars TOS-toernooi erop. Ondanks de maatregelen kunnen we terugkijken op een leuk toernooi. We hopen dat het de komende jaren uitgroeit tot een volwaardig toernooi en een vaste plek gaat krijgen op de tenniskalender. We hopen jullie allemaal terug te zien!
Tenslotte rest ons nog Henk heel veel succes wensen met het voorzitterschap van LTC de Kemphanen, maar met zijn positieve en energieke aanpak gaat dat zeker goed komen!  

Voor een foto-impressie van het Nieuwjaars TOS toernooi klik je hier.

Tot volgende keer!
De TC

Eerste editie (2021) Mystery toernooi smaakt naar meer.

Eindelijk was het dan zover, na al die tijd weer lekker tennissen in toernooiverband! Hoewel de organisatie vanwege de onzekere COVID-tijden dit jaar had gekozen voor een alternatief voor het ‘Ben Straatman Makelaardij’ Open Mix toernooi, hebben we weer lekker op de tennisbanen kunnen staan.

Onder een heerlijk zonnetje ging afgelopen donderdag voor de eerste keer het Mystery toernooi van start. Een toernooi enkel voor de leden, waarbij je als individu aan moest melden en waarbij de toernooi-organisatie vervolgens koppeltjes maakte. Zo kon het zijn dat je een keer met en tegen mensen speelde die je anders niet zo vaak tegenkomt. Het zorgde voor een gezellige sfeer met veel leuke wedstrijden.

Verdeeld over drie dagen speelden de deelnemers allemaal twee wedstrijden. In veel partijen lag winst en verlies dicht bij elkaar. Uiteindelijk waren er een aantal teams die hun beide wedstrijden in twee sets wisten te winnen. Het gamesaldo bepaalde uiteindelijk wie er met de prijzen vandoor gingen. Met +17 eindigden Karin van Bommel en Frank Lavrijsen op de tweede plaats. Net iets beter waren nog Hans van Limpt en Barry van Limpt, die met +19 op de eerste plek eindigden.

Het toernooi werd afgesloten met een barbeque en een demonstratiewedstrijd van enkele lokale tennishelden. Onder het genot van al dat lekkers van de barbeque lieten zij ons zien hoeveel beter het het nog kan!

Terugkijkend op het toernooi kunnen we concluderen dat het Mystery toernooi een zeer geslaagde formule bleek, die zeker voor herhaling vatbaar is. Alle deelnemers en vrijwilligers zeer bedankt en wellicht tot volgend jaar!

Voor een foto-impressie van het Mystery toernooi klik je HIER.

Snerttoernooi 2021

Vrijdag, 12 november was het weer zover; het jaarlijkse snerttoernooi. Zoals traditiegetrouw in de winter met heerlijke snert tussendoor verzorgd door de commissieleden van de TC. Gelukkig kon het toernooi nog net op de valreep doorgaan voordat de mini-lockdown in ging.

Er waren vele bekenden maar voor de TC ook een aantal nieuwe gezichten. (Voor de nieuwe leden is dit een leuke manier om kennis te maken met de club en zo contacten op te doen, dus blijf je opgeven aan deze interne toernooien….)

Samen gingen we dan ook deze sportieve uitdaging aan met in totaal 27 deelnemers. Gewoon een lekker potje tennis, met goed tennisspel. Topspin, slice ballen en toverballen, alles werd uit de kast gehaald om toch maar te winnen. Het resultaat: spannende en leuke wedstrijden.

Het was weer genieten op de baan en zeker na de baan in de Hut. Bedankt allemaal voor de gezellige en sportieve avond.

Voor een kleine foto-impressie van het Snert toernooi 2021 klik je HIER.

Tennisgroeten,
De TC