Padelbanen bespeelbaar + Clinic zondag 16 juli voor leden

Vanaf heden zijn onze 2 nieuwe padelbanen bespeelbaar voor onze leden via de KNLTB Clubapp boekings app. Ze zijn officieel nog niet goedgekeurd door NOC/NSF maar er kan op eigen risico al gespeeld worden. Er ligt nogal wat zand op de padelbanen, maar door veelvuldig te spelen wordt het zand in het kunstgras gespeeld en tevens zal een goede regenbui voor de rest zorgen.

PADELCLINICS ZONDAGOCHTENDEN

Tevens worden er zondagochtend 16 juli as. voor onze leden Padel clinics gehouden. Na zondag 16 juli volgen meer clinics op zondagochtend echter deze worden later bekend gemaakt. Er zijn rackets en ballen beschikbaar en de clinics worden verzorgd door Max Tennis. De tijdsloten zijn van:

  • Zondag 16 juli 09:00 – 10:00 uur
  • Zondag 16 juli 10:00 – 11:00 uur
  • Zondag 16 juli 11:00 – 12:00 uur

Opgeven voor deze Padelclinics obv 30 minuten voor 4 personen kan via Inschrijven – LTC de Kemphanen en kies voor ‘je toernooi’ voor één van de 3 tijdsloten Padelclinic. Aangezien we geen idee hebben van de grote van de opkomst, vragen we wat flexibiliteit van onze leden. Het kan nl. zijn dat er teveel aanmeldingen komen voor hetzelfde tijdslot, dus geef aub een 2de tijdslot weer in het OPMERKINGEN veld.

Veel plezier en tot zondag !

De padelcommissie