Registratieplicht paviljoen de Hut

Sinds 10 augustus is het verplicht in ons paviljoen de Hut en op het terras, zowel binnen als buiten te werken met reserveringen (vooraf of ter plekke), moeten gasten/leden een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 meter regels) en is het verplicht gasten te vragen zich te registreren zodat de GGD een grondig bron- en contactonderzoek kan doen in het geval van een besmetting.

Wij als tennisvereniging moeten alle bezoekers van ons paviljoen de Hut en terras vragen hun gegevens achter te laten. De gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek. Tevens moeten de vragen van de corona-gezondheidscheck zijn gesteld. Dit geldt dus voor spelers, begeleiders en toeschouwers die gebruik willen maken van de horecagelegenheid in het clubhuis of op het terras.

Voor de registratie is er een formuliertje opgesteld waarop de gegevens kunnen worden vermeld, bijvoorbeeld bij de tosavonden wordt er niet online gereserveerd. Deze formulieren liggen in De Hut.

Wij willen de leden erop wijzen dat vanaf heden er een registratieplicht geldt! Daarnaast willen nogmaals wijzen op de algemene richtlijnen, bij klachten niet naar de tennisbaan komen,  1,5 m afstand houden en handen wassen.

Het bestuur