*** Sparidaens B.V. is onze nieuwe padelsponsor..! ***

Sparidaens Schoonmaak & Exterieuronderhoud uit Bladel is onze nieuwe padelsponsor! Sparidaens B.V. is de vertrouwde schoonmaakpartner in Bladel en omgeving!

Sparidaens is vooral actief in de regio Eindhoven en Tilburg en bieden een breed scala aan diensten, waaronder glasbewassing, interieurverzorging, gevelreiniging, vloeronderhoud, dak- & terras- & dakgoot- & zonnepanelen- reiniging. Daarnaast verzorgt Sparidaens ook de schoonmaak bij bouw en oplevering.

Sparidaens is opgericht door Rik en Twan Sparidaens, een tweeling met een gedeelde passie voor glazenwassen en schoonmaak. Rik en Twan zijn fervente padelspelers bij LTC de Kemphanen. Het verhaal begon als een antwoord op de groeiende behoefte aan kwaliteit en betrouwbaarheid in de schoonmaakbranche. Wat begon als een bijbaan groeide al snel uit tot een bedrijf met een gepassioneerd team waarbij kwaliteit altijd de prioriteit heeft.

Rik en Twan Sparidaens staan voor een persoonlijke aanpak. Ze houden de lijntjes kort door hun kleine en gepassioneerde team en hun afspraken nakomen is onze topprioriteit! Hun doel is om jouw pand er op zijn best uit te laten zien, of dat nu huis is, op kantoor, of op een bouwplaats. Zij nemen hun vak erg serieus en hechten veel waarde aan een goede communicatie met hun klanten.

Voor meer informatie, spreek ze aan op de padelbanen of klik HIER voor hun website.