Succesvol 23e Ben Straatman Makelaardij Open Mix toernooi

Afgelopen week, werd na 2 jaar Corona, dit gezellige internationale toernooi weer voor de 23e keer georganiseerd door tennisvereniging LTC de Kemphanen uit Reusel. Met 41 koppels, verdeeld over 4 niveaus, bonden van woensdag tot zaterdag op een drukbezocht sportpark Den Hoek de strijd met elkaar aan om een ticket af te dwingen voor de finaledag op zondag.

Tijdens gehele toernooi werd onder zomerse  weersomstandigheden alle poulewedstrijden probleemloos afgewerkt. Het enthousiasme van de deelnemers, die werden aangemoedigd door de vele supporters, zorgde voor een gezellige sfeer op en rond de tennisbanen. Toen het kaf van het koren gescheiden was begonnen de poulewinnaars en enkele beste nummers 2 op zondagmorgen aan de halve finales. De strijd om een felbegeerde finaleplek was sportief, maar enorm, hetgeen verschillende mooie drie-setters tot gevolg had. Uiteindelijk werden op zondagmiddag de finalewedstrijden afgewerkt, wederom onder zonnige weersomstandigheden.

Op het hoogste niveau (4/5) gingen Karin Zandbergen en Leon Meijs er met de titel vandoor. Zij waren in de finale te sterk voor Carlijn Smolders en Johan van den Borne. Na afloop van de finalewedstrijden volgde de prijsuitreiking door de voorzitter LTC de Kemphanen; Henk Schirris. Hij zette de winnaars, maar ook de verliezend finalisten, nog eens even in het zonnetje door ze met een mooie woorden en een cadeaubon naar huiswaarts te laten keren. Uiteraard werd het toernooi afsloten met een lekker borreltje.

Mede door de inzet van alle betrokken vrijwilligers en de mooie weersomstandigheden kan LTC de Kemphanen wederom met trots terugzien op een zeer goed verlopen toernooi, waarbij gezelligheid en sportiviteit de boventoon voerden.

De uitslagen:

Categorie 4/5:     

  • 1e plaats: Karin Zandbergen en Leon Meijs         
  • 2e plaats: Carlijn Smolders en Johan vd Borne

Categorie 6:         

  • 1e plaats:  Angelique Michiels en Joost Fiers
  • 2e plaats: Ingrid Kerkhofs en Geert van Buggenum

Categorie 7abc:    

  • 1e plaats: Jannne v Bussel en Bart v Bussel           
  • 2e  Megan Moeskops en Hein Vervoort

Categorie 7ef:       

  • 1e plaats: Peter Heerings en Annemieke Jansen  
  • 2e plaats: Judith Hooyen en William Verhagen

Categorie 8:         

  • 1e plaats: Katharina Neufeld en Daan vd Schoot          
  • 2e plaats: Sanne v Hintum en Kees v Hintum

LTC de Kemphanen bedankt alle deelnemers, supporters en sponsoren weer van harte voor hun komst, inzet en bijdrage. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn dit toernooi tot een succes te maken. Tot ziens op het 24e Ben Straatman Makelaardij Open Mix toernooi 2023!

Voor de foto-impressie van het 23e Ben Straatman Makelaardij Open Mix klik je HIER.  Klik vervolgens bij Google foto’s op meer opties en vervolgens klik je op Diavoorstelling.

Toernooi-organisatie Open Mix LTC de Kemphanen