Tennis & Padellessen in najaar 2023 van start

Tennis & Padelschool MaxTennis verzorgt voor de (nieuwe) leden ook dit najaar weer de tennislessen voor de jeugd en senioren. Nieuw dit najaar is dat er een nieuwe cyclus van 5 padellessen voor senioren komt op de donderdagavond. Vanaf 26 oktober 2023 gaat onze nieuwe padeltrainer Jasper Kersjes bij LTC de Kemphanen de padellessen voor de senioren verzorgen. 

LTC de Kemphanen en Max van Dun zijn super blij dat Jasper het team komt versterken!  Hij is zelf een fanatieke speler en gaat op de club de beginnende en gevorderde spelers begeleiden. Jasper komt in 1e instantie les geven op donderdagavonden van 19:00 tot 22:00 uur en mogelijk ook op zondagochtend. Max van Dun verzorgt de tennislessen voor de jeugd en senioren op maandag overdag en maandagavonden. Bij voldoende deelname worden de tennislessen ook op zondagochtend gegeven.

Let op: Heb je je eerder opgegeven voor de padellessen voor maandag- en of zondagochtend via Max Tennis? Geef je AUB opnieuw op, aangezien we voor de 1e cycli padellessen, de voorkeur hebben gegeven aan de nieuwe leden om padellessen te volgen. Nu wordt de mogelijkheid geboden om ook andere geinteresseerden de padellessen te volgen bij Jasper, maar dan  op de donderdagavond. Graag dus opnieuw aanmelden bij interesse. Bedankt namens Max & Jasper.

Voor deelname aan de tennis- & padellessen dienen de inschrijvingen voor 20 oktober binnen zijn. Voor meer informatie en het inschrijfformulier per onderdeel voor tennis of padel, klik je HIER. 

Tennis & Padelschool MaxTennis