Tennis- & Padelkalender 2024

Wil je als senior meedoen aan één van de toernooien, vul dan het inschrijfformulier in op de website.
Vermeld hierbij je gegevens en eventueel die van je dubbelpartner.
Vergeet niet je speelsterkte in te vullen en in welke speelsterkte je aan het toernooi wilt meedoen.
Diegene die zich via de website hebben aangemeld voor een toernooi, ontvangen een bevestiging van hun inschrijving. (let op dat je deze bevestiging hebt ontvangen!)
Ook kun je je inschrijven door het invullen van het opgavebriefje, welke in de gang, naast het KNLTB afhangbord in paviljoen ‘de hut’ aanwezig is. Deponeer je opgavebriefje in de brievenbus welke in de hut hangt.

Aanvangstijd eerste wedstrijd / toernooi indeling:

Door de Technische commissie wordt voor elk toernooi een wedstrijdschema opgesteld.
De aanvangstijd van de eerste wedstrijd voor iedere deelnemer, komt of op deze website van onze club te staan of wordt via email naar de deelnemers door de TC verstuurd.
Indien er voor toernooien een poule-indeling wordt gemaakt, zal deze ook op de website geplaatst worden of de deelnemers ontvangen deze informatie per email, alsmede aanvullende informatie betreffende het toernooi.
Iedere deelnemer, dient dan ook enkele dagen voor aanvang van een toernooi te kijken naar de aanvangstijden en / of toernooi informatie.
LET OP: Je wordt niet gebeld !!!

Kemphaan TOS avonden

Door de grote opkomst tijdens de tosavonden van voorgaande jaren, zetten we deze traditie ook dit jaar weer voort. Per avond zullen er 3 rondes met wedstrijden gespeeld worden. De tijdtippen zijn 19.00, ca. 19.45 en ca. 20.30 uur.
Voor de tosavonden hoeft men zich niet in te schrijven, maar men is vrij om te komen indien men mee wil spelen.
Het is vrijblijvend welke rondes men wil mee spelen, door eenvoudig je Kemphanen ledenpas op tafel te leggen bij de andere deelnemers.
De teams worden ingedeeld door het schudden van de tennispasjes, waardoor er leuke maar ook verassende wedstrijden ontstaan.
Met name voor de beginners is dit een ideale manier om het tennis- & padelspel beter te leren kennen, doordat je iedere wedstrijd weer speelt met andere leden. Hierdoor krijg je nog meer plezier in het dubbelspel en gaat je niveau omhoog!
Er zijn maximaal 4 tennis banen en 2 padelbanen gereserveerd voor de TOS-Avonden en je hoeft je hier NIET voor aan te melden

LET OP! Niet iedere TOS-Avond is voor tennis en padel. (Zie ook hieronder)
TOS Avonden 2024 zijn:
07 mei Tennis + Padel
15 mei Tennis
23 mei Tennis
28 mei Tennis + Padel
05 juni Tennis + Padel
04 juli Tennis + Padel
09 juli Tennis
17 juli Tennis + Padel
25 juli Tennis
30 juli Tennis + Padel
07 augustus Tennis
15 augustus Tennis + Padel
20 augustus Tennis
04 september Tennis + Padel
12 september Tennis
17 september Tennis + Padel
25 september Tennis
03 oktober Tennis + Padel
08 oktober Tennis
16 oktober Tennis + Padel

Nieuwjaarsborrel-TOS toernooi

 

Om het nieuwe jaar in te luiden hebben we  het traditionele Nieuwjaarsborrel toernooi voor tennis en padel op de agenda staan.
Tevens is dit een mooie gelegenheid voor onze voorzitter om een woordje tot jullie te richten.
Het leuke en verassende aan dit toernooi is dat d.m.v. het hutselen van de tennispasjes de koppels worden bepaald, waardoor je eens met en tegen andere deelnemers speelt, dan tijdens de toernooien waar je op sterkte wordt ingedeeld.
Het maakt dus niet uit of je goed of minder goed speelt, al jaren de tennis- en/of padel-sport beoefend of beginner bent.
Wil je het seizoen goed beginnen dan mag je dit toernooi niet missen!

Datum: Zonda 28 januari
Tijd: 09:00 tot 14:00 uur
Aanmelden: vòòr 22 januari

Après Ski TOS toernooi

Het is weer tijd om de sneeuw van onze rackets te schudden en ons klaar te maken voor een avond vol tennisplezier en Après ski-gezelligheid! Jullie zijn van harte uitgenodigd voor ons Après Ski toernooi, dat zal plaatsvinden op:

Datum: Vrijdag 23 februari
Tijd: Van 18:45 uur tot 23.00 uur
Aanmelden: vòòr 16 februari

Trek je leukste après ski-outfit aan en kom naar de padel- en/of tennisbaan voor een onvergetelijke avond vol sportiviteit en vermaak. We hebben een geweldig programma voor jullie in petto, inclusief wedstrijden, muziek, en natuurlijk heerlijke après ski-drankjes!
Of je nu een doorgewinterde tennisser of padeller bent die graag de strijd aangaat op de baan, of gewoon op zoek bent naar een leuke avond met vrienden en medeliefhebbers van zowel tennis als padel, dit toernooi is voor jou! We hebben wedstrijden op alle niveaus, dus iedereen is welkom om mee te doen.
Na afloop van de wedstrijden gaan we de avond voortzetten met een gezellige après ski-party in ‘die Hütte’. Geniet van lekkere hapjes, warme drankjes en dans op de beste après ski-schlagers!
Graag ontvangen we jullie aanmelding vóór 18 februari. Kom en doe mee aan het Après Ski Tennis- en padeltoernooi en maak er samen met ons ‘wieder eine unglaublicher Tolles Après Ski Erlebnis’ van….!

Finale winter (dorpen) competitie in TV Fidote op Zaterdag 16 maart

De deelnemers worden door de Teamcaptains nader geïnformeerd over deze finaledag.

HutQuiz Vrijdag 22 maart 20:00 – 24:00 uur

De 1e en 2e HutQuiz binnen onze vereniging was een geweldig succes en ook dit jaar staat deze non-tennis/padel activiteit op de agenda. Vorig jaar gingen ‘de ‘Brullende Leeuwen’ met de HutQuiz wisseltrofee er van door. Naast de eeuwige roem, zijn ze in ons paviljoen op de digitale nieuwskrant te zien met hun wisselbeker.

Wil je als team graag mee doen? Formeer een groep van minimaal 6 tot maximaal 8 personen . Je mag ook introduceés toevoegen aan je groep van minimaal 6 tot max. 8 personen. Deelname slechts € 2,00 per persoon.
De organisatie is druk bezig met een nieuwe quiz met volop diverse onderwerpen van actualiteit, eten & drinken, TV & film, muziek, sport en natuurlijk een aparte ronde tennis & padel. Elk team mag tijdens de HutQuiz 1 x de Kemphaan Joker inzetten voor het verkrijgen van dubbele punten!

Dus…..leden, tennis  & padel vriendengroepen en alle teamcaptains van padel & tennis (KNLTB / winter) competities teams:
1) Formeer een groep van min. 6 tot 8 personen
2) Verzin een te gekke naam
3) Stuur vervolgens je opgave naar info@dekemphanen.nl vòòr 18 maart

 

High Wine toernooi (Lady's Only)

Het is tijd om je racket te pakken en je smaakpapillen te verwennen, want ons High Wine toernooi staat voor de deur! Alleen de dames van onze club zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een avond vol tennis of padel, smaakvolle wijnen en heerlijke hapjes op:

Datum:  woensdag 17 april
Tijd: Van 18.45 tot 22.00 uur
Aanmelden: vòòr 10 april

We nodigen je uit om je beste outfit te dragen en klaar te staan voor leuke wedstrijden, gevolgd door een verfijnde High Wine-sessies. Bereid je voor op enkele verrassende wijn-spijs combinaties en ontdek de perfecte match tussen tennis  & padel en Chardonnay & Merlot (of toch een Primitivo…?
Het toernooi zal worden gespeeld in een ontspannen sfeer, geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde spelers. Dus of je nu ervaren bent of een beginner die net begint te leren, er is voor elke ‘Lady’ wat wils.
Voor de beste speler hebben we nog een verrassing in petto.
Na de wedstrijden nodigen we je uit om te ontspannen en te genieten van onze High Wine ervaring. Laat je verrassen door een selectie van heerlijke wijnen, zorgvuldig geselecteerd om te passen bij een scala aan culinaire lekkernijen.
We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijk High Wine toernooi te beleven.

High Beer toernooi (Men's Only)

Klaar om te serveren, smashen en proeven? Het is tijd om je racket vast te houden en je biermok op te tillen, want ons Heren High-Beer toernooi staat op het punt te beginnen! Schrijf je nu in voor een avond vol tennis of padel plezier en heerlijke bieren op:

 

Datum:  woensdag 8 mei
Tijd: van 18.45 tot 22:00 uur
Aanmelden: vòòr 3 mei

Dompel jezelf onder in een unieke ervaring waar rackets en bier samenkomen voor een onvergetelijk evenement. Of je nu een ervaren tennisser of padeller bent die graag de bal raakt, of een beginner die net begint, dit toernooi is voor iedereen die van tennis, padel en bier houdt!
Na de spannende wedstrijden nodigen we je uit om te genieten van onze High Beer proeverij-ervaring. Ontdek een assortiment heerlijke ambachtelijke bieren, zorgvuldig geselecteerd om te passen bij een scala aan lekkere hapjes en snacks verzorgd door onze paviljoen kanjers.
Maar dat is nog niet alles! Verwacht een feestelijke sfeer, goede muziek en gezelligheid terwijl we samen genieten van de wedstrijden en de smaakvolle bieren. Het belooft een geweldige avond te worden vol sportiviteit en plezier!
Voor de beste speler hebben we nog een verrassing in petto!
Mis deze kans niet om deel uit te maken van het High Beer tennis & padel toernooi en maak er samen met ons een bruisend evenement van! Dus heren van LTC de Kemphanen, schrijf je vandaag nog in!
Proost !

Clubkampioenschappen Tennis & Padel 2024

Doe Mee aan de Clubkampioenschappen Tennis & Padel 2024!
Wil jij ook je beste spel laten zien?
Dat komt dan mooi uit, want de clubkampioenschappen Tennis & Padel komen eraan! Van 15 juni tot en met 29 juni staat alles in het teken om de beste Kemphaan te worden. Als afsluiting van de finales is er op zaterdagavond, 29 juni het supergezellige clubfeest!

Datum: 15-29 juni
Categoriëen: Enkel, Herendubbel, Damesdubbel, Mix
Aanmelden: vòòr 7 juni via www.toernooi.nl (dus niet via optie www.dekemphanen.nl/inschrijven)
Clubfeest: zaterdagavond 29 juni – 20:00 uur (na finalewedstrijden)

Of je nu al een geoefend lid bent of net begint, er is een categorie voor iedereen!
Aarzel dus niet om je in te schrijven en de uitdaging aan te gaan. Deelname aan deze kampioenschappen bied je niet alleen de kans om je vaardigheden te tonen, maar ook om nieuwe leden te leren kennen.
Dit jaar hebben we gekozen om de wedstrijduitslagen mee te laten tellen voor je KNLTB-Ranking.
Het hoogtepunt van deze sportieve weken komt op zaterdag 29 juni, wanneer we na de finalewedstrijden afsluiten met een knallend clubfeest!
Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de hoogtepunten van het jaar op onze club. Schrijf je vandaag nog in voor tennis, padel en plezier!

In verband met de speelperiode van 2 weken kan je je voor maximaal 2 categoriëen inschrijven en wel:
2 categoriëen tennis of
1 categorie padel en 1 categorie tennis

Vroege Vogel toernooi, zondag 7 juli

Op zondag 7 juli verwelkomen we jullie graag bij ons Vroege Vogel Toernooi, een unieke gelegenheid om de dag te beginnen met een dosis sportiviteit, plezier en natuurlijk een heerlijk ontbijt!
Van 7:00 tot ca. 12:00 uur ’s ochtends zullen onze padel- en tennisbanen gevuld zijn met leuke wedstrijden en lange rally’s. Het maakt niet uit of je een ervaren speler bent of net begint, dit toernooi staat open voor alle niveaus. Dus kom op tijd uit bed, trek je sportschoenen aan en doe gezellig mee!
Tussen de wedstrijden in staat er rond de klok van 09:00 uur een smakelijk ontbijt voor jullie klaar!
Geniet van heerlijke broodjes, versgebakken eitjes en andere lekkernijen.
Mis deze kans niet om deel uit te maken van een ochtend vol sport, gezelligheid en goed gezelschap. Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een fantastische start van je dag!

Datum: zondagochtend 7 juli
Tijd: 7:00 – 12:00 uur
Eigen bijdrage: € 7,50
Aanmelden: vòòr 29 juni

Thuisblijvers toernooi, vrijdag 26 juli

Beleef een Avond vol Padel- en Tennisplezier!
Voor degenen die deze zomer niet op vakantie gaan, hebben we een speciaal toernooi georganiseerd dat je niet wilt missen: het Thuisblijverstoernooi op vrijdag 26 juli van 18:45 tot 22:00 uur!
Geniet van een sportieve avond vol balplezier op onze vertrouwde padel- en tennisbanen. Of je nu een ‘doorgezomerde’ speler bent of net begint, dit toernooi staat zoals altijd open voor alle niveaus en biedt een geweldige kans om je vaardigheden te tonen en nieuwe” leden te ontmoeten.
Na afloop van de matches nodigen we je uit op het terras van ons gezellige paviljoen ‘de Hut’. Hier kun je onder het genot van een drankje gezellig napraten met de andere leden over de gespeelde wedstrijden en genieten van een heerlijke zomerse avond.
Dus waar wacht je nog op? Markeer vrijdag 26 juli in je agenda, pak je racket en doe mee aan dit gezellige evenement. Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een avond vol tennis- en padelplezier!


Datum: vrijdagavond 26 juli 
Tijd: van 18.45 tot 22:00 uur
Aanmelden: vòòr 20 juli

Open Mix toernooi LTC de Kemphanen 28 augustus t/m 1 september 2024

Dit gezelligste Open Mix Toernooi van de Kempen met internationale deelnemers mag je zeker niet missen. Dit jaar ook inschrijvingen voor padel mogelijk! 
Nadere informatie over het Ben Straatman Makelaardij Open Mix toernooi en inschrijven volgt.

Interne competitie : Single / HD / DD / MIX + Padel HD/DD/MIX

In de periode van maandag 4 november  t/m 30 april 2025 word de interne competitie gespeeld voor senioren.
Je kunt je ook dit jaar weer opgeven voor zowel tennis als Padel.
Ook dit jaar worden de deelnemers weer in poules ingedeeld, waarbij rekening gehouden wordt met de speelsterkte van de spelers.
Door het poule systeem is iedereen verzekerd van een aantal leuke wedstrijden.
Je kunt je inschrijven voor de volgende categorieën: Speelsterkte 5,Speelsterkte 6, Speelsterkte 7, Speelsterkte 8 en Speelsterkte 9.
Men kan zich inschrijven voor zowel dubbel / mix als single.
De poule wedstrijden dienen voor 30 april 2025 gespeeld te zijn.
De TC maakt een schema van de data van de te spelen wedstrijden.
Je hoeft dus zelf geen wedstrijden te plannen.
Schroom niet om je op te geven. Dit geldt ook voor beginners.
Je kunt je maximaal voor 2 onderdelen inschrijven.

Datum: 4 november 2024 t/m 30 april 2025
Aanmelden: vòòr 19 oktober 2024