Tennisles

Hallo leden van LTC de Kemphanen,

Mijn naam is  Max van Dun, ik ben 31 jaar oud en woon in Lage Mierde, samen met mijn vriendin Reka.

Ik ben geboren in Zwijndrecht, waar ik net voor mijn 4de verjaardag begonnen ben met tennisles. Omdat ik dit zo leuk vond, stond ik al snel 3 á 4 keer per week op de tennisbaan, en speelde competitie en toernooien. In 2013 heb ik de KNLTB tennislerarenopleiding afgerond en sindsdien verzorg ik met veel plezier tennislessen. De laatste 8 jaar heb ik lesgegeven op veel clubs in Nederland en ook in het buitenland.

Mijn passie is om  de recreatieve en prestatieve speler met plezier het tennisspel bij te brengen en op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied vooruitgang te boeken. Samen met de club gaan we er voor zorgen dat LTC de Kemphanen op een professionele, maar zeker ook gezellige manier aan de toekomst bouwt. Meer lesweken per jaar, diverse tennistechnieken, leuke activiteiten voor jong en oud, en we hopen met dit enthousiasme ook nieuwe leden aan te trekken.

Ik heb er zin in !!!!

Tennisgroeten van Max van Dun

Tennisles zomer 2022

Hallo allemaal,

Het zomer seizoen start weer en dat betekent dat de lessen ook weer gaan beginnen!
We geven komende zomer 12 weken training en we starten op 9 mei 2022.
De lessen worden gegeven op maandagen en vrijdagen, indien deze 2 dagen vol geboekt zijn kijken we naar een optie in het weekend.

Kom trainen en verbeter de 4 basis principes van jouw tennis spel! Techniek, Tactiek, Fysiek en Mentaal!
Ik probeer de indeling zo goed mogelijk in elkaar te zetten, schrijf je duidelijk in, speelsterkte + met wie je graag wilt trainen. Zorg ervoor als je samen wilt trainen je ook beschikbaar bent op dezelfde dagen!

12 Lesweken – 1 Lesuur per week tenzij anders aan gegeven
Tenniskids groep van 8 personen € 72,- Per Persoon
Tenniskids groep van 4 personen € 144,- Per persoon
Tenniskids groep van 4 personen 45 Min € 108,- Per persoon

Tennisles volwassenen 4 Personen € 148,50 Per Persoon
Tennisles volwassenen DUO € 297,- Per Persoon
Tennisles volwassenen Prive 30 Min € 297,-

MAAK KENNIS MET TENNIS – 8 Personen € 74,25 Per Persoon
(Voor de niet leden hebben de club en Max tennis een speciale aanbieding, maak een vliegende start met 12 beginnerslessen. Deze aanbieding is alleen in combinatie met het zomerlidmaatschap. Dit kost € 35,- +  € 74,25, hiermee kan je de lessen volgen en daarnaast onbeperkt vrijspelen t/m Augustus.)

Indien groepen incompleet zijn (bijvoorbeeld: er zijn maar 3 personen in een groep voor 4) wordt er met de trainer besproken wat de mogelijkheden zijn en naar een oplossing gezocht, dit zou kunnen beteken dat de lestijd iets word ingekort of er bijvoorbeeld een persoon later aansluit.
Indien u vragen heeft of u zoekt een optie voor training die niet in het schema staat neem contact op via: tennisles@dekemphanen.nl

Schrijf je snel in want de eerste inschrijven zijn al binnen!
Max van Dun
Max Tennis

Inschrijfformulier senioren

• Indien groepen incompleet zijn (bijvoorbeeld: er zijn maar 3 personen in een groep voor 4) wordt er met de trainer besproken wat de mogelijkheden zijn en naar een oplossing gezocht, dit zou kunnen betekenen dat de lestijd iets wordt ingekort of er bijvoorbeeld een persoon later aansluit. trainingen zijn bestemd voor alle junioren en senioren leden.
• Om deel te kunnen nemen aan de trainingen dien je lid te zijn van L.T.C. de Kemphanen, het zomerlidmaatschap is ook geldig.
• Verregende lessen worden ingehaald, aan het eind van de lessencyclus zijn er 2 inhaalweken hiervoor beschikbaar. Indien er dan nog lessen open staan kunnen deze wel vervallen (wanneerde training niet afgemaakt kan worden is deze helaas wel verloren).
• Trainingen worden verzorgd op maandagen en vrijdagen, indien er zoveel animo is dat de lessen niet te plaatsen zijn op 2 dagen wordt er gekeken naar de mogelijkheid om groepen te plaatsen op een ochtend in het weekend.
• Schrijf jezelf zo open mogelijk in qua lestijden. Indien je maar 1 optie aangeeft voor beschikbaarheid bestaat er de kans dat inplannen niet mogelijk is.( uiteraard doen wij zo goed mogelijk ons best om het wel in te passen! )
• Door thuiswerken is er voor veel lessers meer mogelijk dan alleen s’avonds lessen, indien mogelijk privé, of met groep; laat dit weten zodat we hier gebruik van kunnen maken! (ook als dit een optie is voor di/wo/do)
• vol = vol dus meld je snel aan!

Inschrijfformulier jeugd

• Wanneer je in het voor- en najaar les volgt krijg je de contributie terug
• Indien groepen incompleet zijn (bijvoorbeeld: er zijn maar 3 personen in een groep voor 4) wordt er met de trainer besproken
wat de mogelijkheden zijn en naar een oplossing gezocht, dit zou kunnen betekenen dat de lestijd iets wordt ingekort of er
bijvoorbeeld een persoon later aansluit. trainingen zijn bestemd voor alle junioren en senioren leden.
• Om deel te kunnen nemen aan de trainingen dien je lid te zijn van L.T.C. de Kemphanen, het zomerlidmaatschap is ook geldig.
• Verregende lessen worden ingehaald, aan het eind van de lessencyclus zijn er 2 inhaalweken hiervoor beschikbaar. Indien er
dan nog lessen open staan kunnen deze wel vervallen (wanneerde training niet afgemaakt kan worden is deze helaas wel verloren).
• Trainingen worden verzorgd op maandagen en vrijdagen, indien er zoveel animo is dat de lessen niet te plaatsen zijn op 2 dagen.
wordt er gekeken naar de mogelijkheid om groepen te plaatsen op een ochtend in het weekend.
• Schrijf jezelf zo open mogelijk in qua lestijden. Indien je maar 1 optie aangeeft voor beschikbaarheid bestaat er de kans dat
inplannen niet mogelijk is.(uiteraard doen wij zo goed mogelijk ons best om het wel in te passen)
• Door thuiswerken is er voor veel lessers meer mogelijk dan alleen s’avonds lessen, indien mogelijk privé, of met groep; laat
dit weten zodat we hier gebruik van kunnen maken! ( ook als dit een optie is voor di/wo/do)
• vol = vol dus meld je snel aan!