Thuisblijvers slaan hun tenten op bij sportpark den Hoek….

Op vrijdag 28 juli trokken we ten strijde met 18 personen voor de fel begeerde thuisblijvers trofee. Ik mocht de eerste wedstrijd spelen met Barry v Limpt. Wil hierbij Barry bij deze bedanken voor het binnen halen van de titel, want dankzij Barry heb ik deze mooie titel kunnen binnenhalen.  Achteraf bleek dat Barry maar 1 punt tekort kwam die hij waarschijnlijk zelf heeft gemaakt in de eerste wedstrijd met mij tegen Chris van de Borne en Hans van limpt.

Daarna de 2 de wedstrijd met wederhelft van Hans (dus familie van Limpt was mij goed gezind tijdens dit toernooi)😉. Sandra en ik mochten het opnemen tegen wederom Chris van de Borne  en onze ijsje van de week Esmee van Beek. Vooraf zou je denken gaat een moeilijke worden, maar dankzij voortreffelijk tennis van Sandra en mijzelf hebben we ze toch kunnen verschalken.

Daarna de laatste wedstrijd met Anja van de Velden tegen ‘altijd moeilijke’ Eef Schellens en John Lathouwers. Ook deze wedstrijd werd in ons voordeel beslist. Na de wedstrijden nog heerlijk hapje en drankje gedaan en gezellig geouwehoerd over van alles en niets.

Bij deze wil ik ook de organisatie, hoop niet dat ik hier iemand vergeet maar volgens mij Carla en Anja bedanken voor de organisatie en de goede zorgen was weer toppy😉.

Sportieve groeten, Huub Jansen

Los van de TOSS avonden is het eerst volgende toernooi nu het internationale Ben Straatman Makelaardij Open Mix toernooi, welke gehouden wordt van 30 augustus tot 3 september. Opgeven via www.dekemphanen.nl met je MIX partner kan nog tot 9 augustus. Zorg dat je ook bij het gezelligste Open Mix toernooi van de Kempen aanwezig bent :-).

De TC