Topavond bij LTC de Kemphanen: Clubkampioenschappen & Clubfeest 2022

Het organiseren van het clubfeest op de finaleavond van de clubkampioenschappen bleek een gouden greep. Ruim 60 leden en een hele boel publiek maakten er een spetterende avond van. 

Om half 6 begonnen de eerste finalisten aan hun partij. De toon werd meteen gezet.

In de heren enkel 6 maakten Mark Mans en Bart Lavrijsen er een absolute thriller van, waarbij Bart uiteindelijk na drie zwaarbevochten sets aan het langste eind trok. De mix dubbel 7 werd een familie-aangelegenheid. Broer en zus Paul en Yvonne Lavrijsen speelden tegen broer en zus Erik en Judith Timmermans. In drie sets sleepten de sterk spelende Timmermansjes de overwinning uit het vuur. In de heren enkel 7 won Sven Voets van Danny Lathouwers en in de mix dubbel 6 wonnen Lidy van Avendonk en Helmuth van Puijenbroek van Jean Swaanen en Johan van de Borne.

Om 7 uur begon de tweede reeks finales. Een aantal deelnemers mocht na een korte adempauze opnieuw aan de bak. In de dames dubbel 6 nam de gevestigde orde Conny Lavrijsen en Angelique Michiels het op tegen coming ladies Yvonne Lavrijsen en Karin Oversier. Conny en Angelique lieten zien nog altijd uit het goede hout te zijn gesneden, en trokken de wedstrijd naar zich toe. In de heren dubbel 7 wonnen Cees Horrevorts en van Hans van Limpt na een gelijkopgaande partij van William Verhagen en Peter van der Heijden. In de dames dubbel 7 ging de zwaarbevochten overwinning uiteindelijk naar Coby Lavrijsen en Monique van der Laak, die tegen Sjannie Jansen en Ine van Veldhoven speelden.

Op baan 1 ontvouwde zich inmiddels een waar spektakelstuk. Ondanks dat het wat frisser werd, bleef het publiek vanaf het terras in grote getalen ademloos genieten van een hoogstaande partij in de heren dubbel 6 tussen Johan van de Borne en Helmuth van Puijenbroek tegen Krijn Mulder en Mark Mans. Krijn en Mark bleken in drie sets de sterkste.

Na een avond vol met spannende wedstrijden togen deelnemers en publiek naar binnen in de Hut voor een afzakker; en wat voor één! Het bestuur had uitgepakt en alle leden uitgenodigd voor een clubfeest. Het bleek dat onze leden niet alleen kunnen tennissen, maar ook kunnen feesten. Onder het genot van een hapje en de nodige drankjes werd er tot in de kleine uurtjes gedanst, gelachen en gekletst. Het zal bij de nodige mensen voor wat hoofdpijn hebben gezorgd, in ieder geval bij uw reporter…

Namens de TC bedanken we alle deelnemers. Het is heel mooi om te zien dat de opkomst zo goed was. Daarnaast bedanken we vanzelfsprekend bestuur en vrijwilligers. Zonder jullie hadden we er nooit zo’n mooi feest van kunnen maken. Wat ons betreft, tot volgend jaar!  

Uitslagen finales clubkampioenschappen 2022:

Heren Enkel 4/5:    Mark Mans – Bart Lavrijsen 6-3 4-6 4-6

Heren Enkel 7:       Danny Lathouwers – Sven Voets 6-4 2-6 2-6

Heren Dubbel 5/6:  Mark Mans / Krijn MulderHelmuth van Puijenbroek / Johan vd Borne 3-6 6-1 6-3

Heren Dubbel 7:     Hans van Limpt / Cees Horrevorts William Verhagen / Peter vd Heijden 5-7 6-4 6-4

Dames Dubbel 6:   Conny Lavrijsen / Angelique MichielsKarin Oversier / Yvonne Huijbregts 6-4 6-4       

Dames Dubbel 7:   Sjannie Jansen / Ine van Veldhoven Coby Lavrijsen / Monique vd Laak 7-6 4-6 6-7

Mix 5: Lidy van Avendonk /Helmuth van PuijenbroekJean Swaanen / Johan vd Borne 7-5 7-5

Mix 7: Paul Lavrijsen /Yvonne Huijbregts – Erik Timmermans / Judith Timmermans 6-1 1-6 3-6                       

Klik HIER voor de leuke foto-impressie van de clubkampioenschappen en clubfeest 2022. (klik bij Google Fotos rechtsboven op menu, op de 3 puntjes en klik vervolgens op DIAVOORSTELLING)

Tennisgroeten van de TC !