Geweldige sfeer bij ‘Vroege Vogel Toernooi 2024’

Zondagochtend jl. – 7 juli 2024 meldden rond 6:45 uur de 1e deelnemers voor het jaarlijkse Vroege Vogel Toernooi bij paviljoen ‘de Hut’. Het weer was geweldig, ondanks de winderige zaterdag die daar aan vooraf ging. Overall winnaar van deze VVT editie werd Twan Verhagen. Lees hieronder zijn mooie verslag en bekijk de foto-impressie.

Op de vroege ochtend na de wedstrijd van Nederland – Turkije op het EK voetbal stond het Vroege Vogel toernooi 2024 weer op het programma. Samen met ruim 20 vroege vogels stonden er weer een aantal leuke wedstrijdjes op het programma. Het weer was goed dus daar kon het niet aan liggen.

In de eerste wedstrijd mocht ik padellen met Joost Fiers tegen Frank Vosters en Rick Laureijs. In een spannende pot trokken we aan het langste eind. Hierna mocht ik weer padellen, deze keer met veteraan Guus Wijnen tegen de dames Angelique Michiels-van Spreeuwel en Ingrid Kerkhofs. Ook deze wisten we te winnen.

Hierna was zoals altijd een perfect verzorgd ontbijt, waar het je aan niets ontbrak. Lekkere broodjes, allerlei soorten beleg en niet te vergeten de altijd perfect smakende eieren met spek, gebakken door ‘good-old’ leden Fred Moeskops & Ton Kox.
Als laatste mocht ik tennissen moet Joep Hermans tegen wederom Rick en deze keer Herman van Buggenum. Ook deze wedstijd werd in ons voordeel beslist.

Al met al was het weer een geslaagd Vroege Vogel toernooi en ik kijk weer uit naar volgend jaar. Bij deze wil ik de organisatie bedanken voor alle tijd en moeite die er weer is ingestoken.

Voor de foto-impressie, klik je HIER.

Groet,
Twan Verhagen