Veel thuisblijvers op de tennisbaan…..

Speciaal voor de tennissers onder ons, die niet op vakantie waren, al geweest waren of misschien nog moesten gaan, had de TC voor hen op vrijdag 5 augustus het thuisblijvers toernooi op de agenda geplaatst. Met 24 deelnemers waren alle banen bezet en konden in 3 wedstrijden gestreden worden, wie de titel van dit toernooi op zijn naam mocht schrijven.

De TC had voor iedere wedstrijd, verrassende koppels samengesteld, die door de spelers zeker gewaardeerd werden. Opvallend was zeker dat beginnende spelers, maar ook spelers met nog weinig tenniservaring zich volop in de strijd gooide om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Nadat de punten geteld waren, kwam Roy Michiels als nummer 1 en Eef  Schellens als nummer 2 uit de bus, met maar 1 game verschil. Zo zie je maar dat je geen jarenlange tenniservaring achter de rug hoeft te hebben om hoog te eindigen tijdens een tennistoernooi.

Na de prijsuitreiking door Conny en Anja, nam Roy Michiels het woord om aan de beginnende speler Robin Sanders zijn prijs te overhandigen en hem zo aan te moedigen om vaker aan toernooien deel te nemen. Na de prijsuitreiking kon iedereen nog gezellig ontspannen met een drankje tot in de late uurtjes.

Iedereen bedankt die dit toernooi tot een succes heeft gemaakt en hopelijk zal het jaarlijks  terugkeren op de agenda.

Voor de foto reportage (kies bij de opties voor diavoorstelling) klik je HIER.

De TC