Verslag finales Dubbel clubkampioenschappen 2021

Na een 3 tal weken de poule wedstrijden gespeeld te hebben was het zondag 24 oktober de dag om de finales te spelen van de Dubbel clubkampioenschappen 2021. Hoewel er in tegenstelling tot voorgaande jaren minder deelnemers waren, hadden we toch een 4-tal finales.

De eerste 2 wedstrijden starten om 9.30 en hoewel het nog frisjes was, kwam de zon toch al snel te voorschijn om voor een aangenaam temperatuurtje te zorgen. Nadat om 12.15 de laatste deelnemers van het veld kwamen werd rond de klok van 12.30 de prijsuitreiking gedaan.

De uitslagen waren als volgt:
De finale dames dubbel 7 ging tussen het duo Ingrid Kerkhof en Resi van Hoof en het duo Coby Lavrijsen en Monique van de Laak. Uiteindelijk trokken Ingrid / Resi met 6-4 7-5 aan het langste eind.

Geert en Ingrid pakten de titel bij MIX 7 door met 6-0 en 6-1 te winnen van Hans en Sandra.

Bij de heren dubbel 7 pakte Cees Horrevorts samen met Hans van Limpt de titel met 6-2 en 6-0 en waren te sterk voor het duo Ton van Gompel en Louis Warnier.
Bij de heren dubbel 6 werden Johan van de Borne en Helmuth van Puijenbroek de nummer 1 ten gunste van Remco Oversier en Luen Ho met 6-2 6-1.

Voor een foto-impressie van de Clubkampioenschappen dubbel 2021 klik je HIER.

Felicitaties aan de finalisten!

Tennisgroeten,
De TC