Zomerlid worden

Heeft u altijd graag gedurende de zomermaanden een balletje willen slaan met uw familielid, vriend, vriendin, buurman of kennis, dan is dit uw kans!

Tennisvereniging LTC de Kemphanen uit Reusel biedt een tennis zomerabonnement aan speciaal voor de maanden Mei – Juni – Juli – Augustus. Gedurende de periode 1 juni tot met 31 augustus kan men lid worden van onze vereniging als ‘zomerlid’ en kan men vrijwel onbeperkt tennissen op onze 6 all-weather banen op sportpark Den Hoek.
Tevens kan men gedurende deze periode deelnemen aan de interne tennisactiviteiten van onze vereniging. Het abonnement vervalt automatisch op 1 september. Men ontvangt een ‘speciale’ gebruikerspas met pasfoto en personalia, zodat deze leden ten alle tijden aan kunnen tonen dat zij speelgerechtigd zijn. Men ontvangt echter geen KNLTB pas. Hierdoor kan men niet meedoen aan KNLTB-toernooien/wedstrijden en heeft men geen directe toegang tot de kleedkamer-voorzieningen. (dit is wel mogelijk indien de bar van het paviljoen De Hut geopend is) Zomerleden dienen zich te houden aan de regelementen van onze tennisvereniging.

Prijzen Zomerlidmaatschap
Zomerlidmaatschap Senior – € 50,00 (4 maanden: periode Mei t/m Augustus
Zomerlidmaatschap Junior – € 25,00 (4 maanden: periode Mei t/m Augustus)

(Contributie via eenmalige automatische afschrijving)

Interesse?
U kunt zich  via onderstaande link aanmelden voor het zomerlidmaatsschap