Zomerlid worden

Heeft u altijd graag gedurende de zomermaanden een balletje willen slaan met uw familielid, vriend, vriendin, buurman of kennis, dan is dit uw kans!

Tennisvereniging LTC de Kemphanen uit Reusel biedt een tennis zomerabonnement aan speciaal voor de maanden   Juni – Juli – Augustus. Gedurende de periode 1 juni tot met 31 augustus kan men lid worden van onze vereniging als ‘zomerlid’ en kan men vrijwel onbeperkt tennissen op onze 6 all-weather banen op sportpark Den Hoek.
Tevens kan men gedurende deze periode deelnemen aan diverse tennisactiviteiten van onze vereniging. Het zomerabonnement vervalt automatisch op 1 september. Men ontvangt een tijdelijke toegangspas met KNLTB lidnummer om via de KNLTB ClubApp te reserveren om vervolgens de baanreservering voor het spelen definitief te bevestigen op het digitaal afhangsysteem in het tennispaviljoen ”de Hut”. Zomerleden dienen zich te houden aan de regelementen van onze tennisvereniging.

Prijzen Zomerlidmaatschap (Contributie via eenmalige automatische afschrijving)
Zomerlidmaatschap Senior – € 35,00 (3 maanden: periode Juni t/m Augustus
Zomerlidmaatschap Junior – € 20,00 (3 maanden: periode Juni t/m Augustus)

Optioneel: extra zomertennislessen bij een zomerlidmaatschap 

Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om het zomerabonnement te combineren met extra tennislessen onder leiding van onze tennisleraar Max van Dun. Voor € 60,00 kun je 8 lessen volgen (op de zondagochtend) met een groepsgrootte op basis van  8 deelnemers. 

Interesse?
Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website www.dekemphanen.nl/zomerlid-worden