Zomerlid worden

*** Geen zomerlidmaatschap mogelijk in 2020 ivm Covid-19 ***

In verband met Corona periode is er in 2020 geen zomerlidmaatschap mogelijk. Dit heeft oa. te maken met het feit dat men een tennisbaan ivm Covid-19 vooraf digitaal via KNLTB website of ClubApp moet reserveren. Hiervoor heeft men een KNLTB bondsnummer nodig en voor een zomerlidmaatschap van 3 maanden wordt dit type lidmaatschap NIET geregistreerd bij de KNLTB.

Echter onze tennisvereniging kent een lage contributie en neem daarom kontakt op met ledenadministratie@dekemphanen.nl en vraag naar een lidmaatschap voor de resterende maanden van jaar 2020.

Het bestuur

_____________________________________________________________________________________

Heeft u altijd graag gedurende de zomermaanden een balletje willen slaan met uw familielid, vriend, vriendin, buurman of kennis, dan is dit uw kans!

Tennisvereniging LTC de Kemphanen uit Reusel biedt een tennis-abonnement aan speciaal voor de zomermaanden.
Gedurende de periode 1 juni tot met 31 augustus kan men lid worden van onze vereniging als ‘zomerlid’ en kan men vrijwel onbeperkt tennissen op onze 6 all-weather banen op sportpark Den Hoek.
Tevens kan men gedurende deze periode deelnemen aan de interne tennisactiviteiten van onze vereniging. Het abonnement vervalt automatisch op 1 september. Men ontvangt een ‘speciale’ gebruikerspas met pasfoto en personalia, zodat deze leden ten alle tijden aan kunnen tonen dat zij speelgerechtigd zijn. Men ontvangt echter geen KNLTB pas. Hierdoor kan men niet meedoen aan KNLTB-toernooien/wedstrijden en heeft men geen directe toegang tot de kleedkamer-voorzieningen. (dit is wel mogelijk indien de bar van het paviljoen De Hut geopend is) Zomerleden dienen zich te houden aan de regelementen van onze tennisvereniging.

Prijzen Zomerlidmaatschap
Senior € 35,00
Junior (t/m 17 jaar) € 20,00
(contributie via eenmalige automatische afschrijving)

Interesse?
U kunt dan via het onderstaande menu op deze website via lidmaatschap een aanmeldingsformulier invullen.
We wensen alle (zomer)leden veel speelplezier op onze tennisbanen !