Lid worden?
1 abonnement voor tennis & padel

Voor het opgeven van nieuwe leden of het opzeggen van uw lidmaatschap of adreswijzigingen kunt u terecht bij:


Naam: Nico Engwerda
Adres: Magnoliahof 14
Postcode: 5541 HJ, Reusel
Telefoon: 06-13036198
E-mail: info@dekemphanen.nl

Wat moet u doen om lid te worden?
Bij de ledenadministratie aan de Magnoliahof 14 te Reusel vult u een inschrijfformulier in. Graag een recente pasfoto meenemen. Ook kunt u het aanmeldingsformulier downloaden, maar u dient deze te voorzien van een handtekening en een recente pasfoto. Vervolgens levert u deze in bij de ledenadministratie. Voor het inschrijfformulier druk je op de button rechtsboven.

 • Wat kost een lidmaatschap voor tennis en/of padel?
   * Lidmaatschap Senior tennis/padel       €110,00 per jaar
   * Lidmaatschap Junior tennis/padel        € 60,00 per jaar (in het jaar dat men 18 jaar wordt, is men Senior lid)
 • Zomer/winter lidmaatschap (voorlopig alleen tennis)
  • Zomerlidmaatschap Senior – € 35,00 (3 maanden: periode juni t/m augustus)
  • Zomerlidmaatschap Junior – € 20,00 (3 maanden: periode juni t/m augustus)
  • Extra: Zomerlidmaatschap groep ‘Maak kennis met tennis’ – 8 personen per groep € 60,00 pp obv 60 minuten (8 tennislessen: periode jun t/m aug) 
  • Extra: Winterlidmaatschap groep ‘Maak kennis met tennis’ – €99,00 pp obv 60 minuten (12 tennislessen: periode nov t/m Dec) 

Zomerlidmaatschap ‘Maak kennis met tennis’: Tennisvereniging LTC de Kemphanen uit Reusel biedt een tennis winter abonnement aan speciaal voor de maanden juni – juli – augustus inclusief extra tennislessen via tennisschool Max Tennis voor € 60,00 (excl. zomerlidmaatschap) per persoon. Gedurende de periode 1 juni 2023 tot en met 1 september 2023 is men lid van onze vereniging als ‘zomerlid’ en kan men vrijwel onbeperkt tennissen op onze 6 all-weather banen op sportpark Den Hoek en krijgt men gedurende deze periode 8 tennislessen aangeboden door Max Tennis. Tennislessen vinden plaats op de zondagochtend.

Winterlidmaatschap ‘Maak kennis met tennis’: Tennisvereniging LTC de Kemphanen uit Reusel biedt een tennis winter abonnement aan speciaal voor de maanden November – December – Januari inclusief extra tennislessen via tennisschool Max Tennis voor € 99,00 excl. winterlidmaatschap) per persoon. Gedurende de periode 1 november 2023 tot en met 1 februari 2024 is men lid van onze vereniging als ‘winterlid’ en kan men vrijwel onbeperkt tennissen op onze 6 all-weather banen op sportpark Den Hoek en krijgt men gedurende deze periode 12 tennislessen aangeboden door Max Tennis.

Kosten bij aanmelding van nieuw lidmaatschap : €5,00 eenmalig. (niet van toepassing bij zomer- en winter lidmaatschap) Voor alle andere betalingen dan automatische incasso €10,00 extra vanwege de administratie.

Huishoudelijk reglement
Ik ben verplicht me strikt te houden aan het huishoudelijk reglement, waarvan mij een exemplaar bij het aanmeldingsformulier verstrekt wordt. Ook verplicht ik mij te houden aan het baanreglement dat op of bij de baan aanwezig is. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met uitzondering van het zomerlidmaatschap, welke automatisch per 1 september wordt opgezegd. Afmelding dient schriftelijk te geschieden bij de ledenadministratie vóór 1 januari. (zie emailadres ledenadministratie op de website). Bij afmelding na 1 januari, maar vóór 15 april, zijn KNLTB bondskosten verschuldigd van ad €25,00 (niet van toepassing bij het zomerlidmaatschap)

Bardienst
Tennis & Padelclub LTC de Kemphanen functioneert met vrijwilligers die oa. bardiensten draaien. Dit kunnen we alleen maar zo houden met de medewerking van alle leden (niet van toepassing voor zomer- en jeugdleden). Het wordt zeer op prijs gesteld als je je kunt aanmelden als bardienstvrijwilliger. Je kunt op deze manier echt iets betekenen voor onze tennis & padelclub. Bovendien is het erg gezellig en eenvoudig, mag je zelf mbv spotify app je swingende muziek bepalen en leer je de andere leden kennen.
Alle nieuwe leden worden bij hun eerste bardienst wegwijs gemaakt door een lid van de paviljoencommissie. Je wordt aangemeld voor maximaal 2 bardiensten per jaar.

Bardiensten:
Maandag tot donderdag: van 20:00 tot 23:00 uur
Zondag: van 10:30 uur tot 13:00 uur

Wanneer kan ik beginnen te tennissen?
Bij aanmelding ontvangt men een toegangspas met KNLTB lidnummer om via de KNLTB ClubApp een baan te reserveren om vervolgens de baanreservering voor het spelen definitief te bevestigen op het digitaal afhangsysteem in het paviljoen ‘de Hut’.

Kan ik ook les krijgen?
Het hele jaar door zijn er tennislessen. Hiervoor kunt u zich opgeven bij de coördinator van de lessen: Tennistrainer Max van Dun. Voor meer informatie, zie de info pagina over tennislessen. Info over padel-lessen volgen spoedig.

En als ik wil stoppen?
Opzegging dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie vòòr 1 januari. (uitzondering is het zomerlidmaatschap: het zomerlidmaatschap wordt automatisch per 1 september beëindigd). Wanneer u zich afmeldt ontvangt u altijd een bevestiging. Als u later opzegt, maar vòòr 1 april, dan betaalt u €25,00 i.v.m. KNLTB bonds-en administratiekosten. Na 1 april is het niet meer mogelijk om voor het lopende jaar nog op te zeggen. Wilt u zich afmelden? Stuur een e-mail naar info@dekemphanen.nl

Vrij tennissen
Voorheen was er de mogelijkheid om een introducékaart te kopen. Met deze kaart mocht je dan een keer vrij tennissen met een lid van onze club. Dit is helaas niet meer mogelijk, aangezien de tennisbanen gereserveerd dienen te worden via het KNLTB digitale afhangsysteem.