Lid worden?
1 abonnement voor tennis & padel

Voor het opgeven van nieuwe leden of het opzeggen van uw lidmaatschap of adreswijzigingen kunt u terecht bij de ledenadministratie. Heeft u een vraag stuur een email naar info@dekemphanen.nl

Ledenadministratie
Naam: Monique van de Laak
Adres: Schelft 34
Postcode: 5541 AP Reusel
Telefoon: 06 27590699
E-mail: ledenadministratie@dekemphanen.nl

Wat moet u doen om lid te worden?
U vult op deze website (rechtsboven) het digitale ‘inschrijfformulier in, upload een digitale foto en lees aub aandachtig onze infoflyer voor nieuwe leden én het parkreglement door. Vervolgens gaat u akkoord met onze voorwaarden en verzend u het digitale inschrijfformulier. Na ontvangst van de inschrijving, ontvangt u spoedig een reactie van onze ledenadministratie.

  • Wat kost een lidmaatschap voor tennis en/of padel?
     * Lidmaatschap Senior tennis/padel       €110,00 per jaar
     * Lidmaatschap Junior tennis/padel        € 60,00 per jaar (in het jaar dat men 18 jaar wordt, is men Senior lid)
  • Zomer lidmaatschap (3 maanden onbeperkt tennis/padel buiten de piekuren)
    • Zomerlidmaatschap Senior – € 35,00 (3 maanden: periode juni t/m augustus)
    • Zomerlidmaatschap Junior – € 20,00 (3 maanden: periode juni t/m augustus)

Kosten bij aanmelding van nieuw lidmaatschap : €5,00 eenmalig. (niet van toepassing bij zomer lidmaatschap) Voor alle andere betalingen dan automatische incasso €10,00 extra vanwege de administratie.

Huishoudelijk reglement
Ik ben verplicht me strikt te houden aan het huishoudelijk reglement, waarvan mij een exemplaar bij het aanmeldingsformulier verstrekt wordt. Ook verplicht ik mij te houden aan het baanreglement dat op of bij de baan aanwezig is. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met uitzondering van het zomerlidmaatschap, welke automatisch per 1 september wordt opgezegd. Afmelding dient schriftelijk te geschieden bij de ledenadministratie vóór 1 januari. (zie emailadres ledenadministratie op de website). Bij afmelding na 1 januari, maar vóór 15 april, zijn KNLTB bondskosten verschuldigd van ad €25,00 (niet van toepassing bij het zomerlidmaatschap)

Bardienst
Tennis & Padelclub LTC de Kemphanen functioneert met vrijwilligers die oa. bardiensten draaien. Dit kunnen we alleen maar zo houden met de medewerking van alle leden (niet van toepassing voor zomer- en jeugdleden). Het wordt zeer op prijs gesteld als je je kunt aanmelden als bardienstvrijwilliger. Je kunt op deze manier echt iets betekenen voor onze tennis & padelclub. Bovendien is het erg gezellig en eenvoudig, mag je in paviljoen de Hut zelf je swingende muziek bepalen en leer je de andere leden kennen.
Alle nieuwe leden worden bij hun eerste bardienst wegwijs gemaakt door een lid van de paviljoencommissie. Je wordt aangemeld voor maximaal 2 bardiensten per jaar.

Bardiensten:
Maandag tot donderdag: van 20:00 tot 23:00 uur
Zondag: van 10:30 uur tot 13:00 uur

Wanneer kan ik beginnen met tennissen of padellen?
Bij aanmelding ontvangt men een toegangspas met KNLTB lidnummer om via de KNLTB ClubApp een baan te reserveren om vervolgens de baanreservering voor het spelen definitief te bevestigen op het digitaal afhangsysteem in het paviljoen ‘de Hut’, welke met je toegangspas via de digitaal afgesloten achterdeur bereikbaar is.

Kan ik ook training krijgen?
Het hele jaar door zijn er tennis- & padeltrainingen. Hiervoor kunt u zich opgeven bij de coördinator van de trainingen: MaxTennis. Voor meer informatie, zie de info pagina over tennis- en padel-lessen.

En als ik wil stoppen?
Opzegging dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie vòòr 1 januari. (uitzondering is het zomerlidmaatschap: het zomerlidmaatschap wordt automatisch per 1 september beëindigd). Wanneer u zich afmeldt ontvangt u altijd een bevestiging. Als u later opzegt, maar vòòr 1 april, dan betaalt u €25,00 i.v.m. KNLTB bonds-en administratiekosten. Na 1 april is het niet meer mogelijk om voor het lopende jaar nog op te zeggen. Wilt u zich afmelden? Stuur een e-mail naar ledenadministratie@dekemphanen.nl

Tennis- of Padelbaan huren?
Voorheen was er de mogelijkheid om een introducékaart te kopen. Met deze kaart mocht je dan een keer vrij tennissen met een lid van onze club. Dit is niet meer mogelijk, aangezien de tennisbanen gereserveerd dienen te worden via het KNLTB digitale afhangsysteem. Voor het huren van een tennis- en of padelbaan, klik op de buttion ‘ZOEK EN BOEK’ of download de KNLTB Meet & Play app op je smartphone.